Valve Steam’deki geri ödeme politikasını güncelledi

Valve Steam’deki geri ödeme politikasını güncelledi

Steam’den ön siparişle satın alınan ürünler için iade politikası güncellendi. Ön siparişle satın alınabilen ve geniş erişim içeren oyunlar (oyunculara oyunu resmi olarak Steam’de yayınlanmadan deneme olanağı veren özellik), geri iade talebi için geri iade edilebilecektir.

Oyuncular Steam’den yapılan alışverişler için birçok nedenden dolayı iade talebinde bulunabilirler (PC, proje için sistem gereksinimlerini karşılamıyor, oyun yanlışlıkla satın alındı, ürün beğenilmedi ve oyun toplamda iki saatten fazla oynanmadı). Her durumda Valve, paranın iadesini yapacaktır, ancak talep “Destek” aracılığıyla yapılmalıdır. Arızalı ürüne sahip olan kullanıcılar bazı bölgelerde ek iade taleplerinde bulunabilirler. Paranın geri ödenmesi Steam cüzdanına yapılır (ya da oyun satın alınırken kullanılan ödeme yöntemi ile geri ödeme yapılabilir). Ülkenizde mevcut olan bazı ödeme yöntemleri iadeleri desteklemeyebilir, bu yüzden listeyle tanışmanız önemlidir.

Paranın iade edilebileceği süreyi 2 hafta olarak ve oyunun toplamda iki saatten fazla oynanmamış olması şartıyla hesaba katın.

Güncelleme listesi ek içerikler, oyun içi satın almalar, erken erişim ve geniş erişim oyunları, kullanılmayan Steam cüzdanındaki para, yenilenebilir abonelikler ve daha fazlası için para iadesi ile ilgilidir. Kullanıcılar için oldukça faydalı bilgilerin bulunduğu için, lütfen makaleyi incelemenizi öneririm.