Valve şu an gerçek hayatta bir Counter-Strike: Global Offensive Beş Yıl Kıdem Parası satıyor.

Valve şu an gerçek hayatta bir Counter-Strike: Global Offensive Beş Yıl Kıdem Parası satıyor.

Bir dekor eşyasına boş yere para atmayı seven Counter-Strike Global Ofensive tecrübelisi misiniz? Eğer öyleyse, o halde dikkatinizi WeLoveFine’de Valf Mağazası’na yönlendirmeme izin verin, burada beş yıllık deneyim madalyonun gerçek bir sürümü 45 $ ön sipariş fiyatı ile bulunmakta.

Ancak teklif herkese açık değil. Sık Sorulan Sorularda (SSS)’da açıklandığı gibi, oyundaki parayı almadıysanız, o zaman bu fiziksel sunumu satın almanıza izin verilmiyor. Ve evet, kontrol ediyorlar: Ön sipariş vermek için Steam hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor ve envanterinizde bozuk para yoksa, kesinlikle şansınız yok.

E şimdi bu sadece zaman meselesi mi diye soracaksınız, dört yıllık bir CS: GO uzmanıysanız biraz daha takipte kalın çünkü SSS, “daha fazla satın alma olanağı” gelecekte geleceklerini belirtiyor. Hesabınız başka nedenlerden ötürü yetersiz ise, ona yapabilecek bir şey yok ama. “Uygun olmayan kullanıcıların Madeni paraları satın almalarına izin vermenin hiçbir yolu yok, ayrıca herhangi bir VAC yasağını veya mülkiyet kontrolünü atlayarak kullanıcıların satın almalarına izin veremiyoruz” diyorlar. Uygun olanlara göre, satın alımlar her hesap için bir tane ile sınırlıdır.

Bakır içerisinde ön kısım “5” ile döküm çinko alaşımından yapılmış madeni paranın 63 mm çapında ve 3 mm kalınlığında ve sadece 56 gramın altındaki bir saç ağırlığının altında da bir ağırlığa sahip. Bir duvara asılabilecek akrilik kapaklı bir kutuyla beraber geliyor ve raf görüntüsü zevkinize göre daha fazla olması durumunda bir akrilik para serisi içeriyor. KDV veya diğer bölgelere özgü vergileri karşılamak zorunda olabilirsiniz, ancak, Malezya, Endonezya, Singapur, Filipinler, Burma, Suriye ve Sudan hariç tüm dünyadaki nakliye ücreti fiyata dahil.

Bunun ikinci bi yolu yok: Biraz hatıra eşyası için 45 dolar hiçte ucuz değil.