Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 Geliştiricileri Tremere Klanının Yeteneklerini Açıkladı

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 Geliştiricileri Tremere Klanının Yeteneklerini Açıkladı

Eğer Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 oyununda kaslı bir kaba olmak istiyorsanız, Brujah klanına katılmak harika bir fikir olabilir. Ancak, eğer daha çok bilim insanıysanız ve insanların yaşam sıvılarını uzaktan manipüle etme fikrinden hoşlanıyorsanız ve muhteşem gücünüze karşı bir şey yapamayacaklarından eminseniz, Tremere Klanı tam size göre.

Bloodlines 2, 2024 yılında piyasaya çıkacak ve oyuncular farklı dört klandan birine katılarak rol yapma oyununa başlayabilecekler. Her biri kendi oyun tarzına bağlı kalırken, klan seçiminin sizi tamamen belirli bir oyun tarzıyla sınırlandırmayacağı zaten doğrulandı – yine de başka ailelerin beceri ağaçlarından yetenekleri öğrenebilirsiniz, ancak daha yüksek bir maliyetle.

Tremere Klanı, hırslı Kindred’lara sunabileceği en önemli şey kontrol – sadece sıradan insanların kanı üzerinde değil, hatta vampir kardeşleri üzerinde bile kontrol. Her Tremere üyesi, “Korozyon Dokunuşu” adlı klandan bir pasif etkiye erişir. Emip bitirdiğiniz herhangi bir bedeni kan olmadan eritir ve iz bırakmadan gizlice oyun yapmak için kullanışlı olabilir.

Ancak Tremere’lerin erişebildiği başka bir şey de var: Kan Kazanı, kurbanını yavaş yavaş içindeki kandan kaynatarak işkence yapar. Bu yetenekten etkilenenler diz çökerken çığlık atarlar. Bu, yakın tehditleri veya sakinleri cezbetmek için harika bir araçtır. Kendi yolunuzdan çıkarmak istediğiniz kişilere daha fazla dikkat çekmenizi veya yoldan çıkarmayı sağlar.

Tabii ki, başkalarının kanıyla manipüle etmek kolay olmaz – kendi kanınız da istisna değildir. Recall bunu kendi çıkarınıza kullanır, sizi bir pozisyonda korurken başka bir yerden yetenek kullanarak işaretleme yapmanıza izin verir. Teleportasyonunuzun gerçekleştiği yere düşmanlar gelirse, ortaya çıkarak onları yok edersiniz.

Kan Laneti, kurbanı lanetlemenize ve sonraki hasar alışında patlamasına neden olmanıza izin verir – acı verici. Bir grup düşmanın içinde duran birine karşı kullanın ve bir vuruşla grubu ortadan kaldırabilirsiniz.

Ayrıca, kanlı hançerler kotaracak olan Blood Salvo adında başka bir beceri vardır.

Nihayet, Tremere Klanının yeteneği olan “Cimrilik” adlı özellik, oyunculara beslenme esnasında ekstra kan alarak diğer Kindred’lardan daha hızlı becerileri kullanma şansı verir.

Tremere’lerin sadece insanlara değil, diğer vampirlere de büyük zarar verebilme yeteneğinden dolayı vampir toplumu genellikle Tremere’leri güvenmez – bunu seçtiğinizde diyalogda clan üyesi olduğunuzda bunu fark edeceksiniz.