Video: Cyberpunk 2077’deki neon şehrinin güzellikleri

Video: Cyberpunk 2077’deki neon şehrinin güzellikleri

Cyberpunk 2077’nin sıkıntılı çıkışına ve CD Projekt RED’in kapsamlı güncellemelerle telafi sürecine rağmen, geliştiriciler en güzel ve ayrıntılı kiberpunk şehrini yaratabildi. Cyberpunk 2077’deki Night City, özellikle sokak aydınlatması, reklam panoları ve genel mimari açısından etkileyici ve ifade dolu bir şekilde ortaya çıktı. Bu büyüleyici oyun öğelerini, Flurdeh takma adını kullanan bir hayran, özel bir video ile göstermeyi başardı.

Videonun yazarı, Night City’nin en farklı köşelerini beş dakikalık süre boyunca göstererek, özellikle neon tabelaların ve şehir sakinlerinin son derece yüksek kontrastına dikkat çekti. Bazı manzaralar ve binaların perspektifleri özellikle başarılı oldu, ancak yabancı modifikasyonlar veya dokuların iyileştirmelerini kullanmadı. Hayran, kayıt yapmak için sadece değiştirilmiş kamera ayarlarına başvurdu. Pürüzsüz ışık kaynakları ve kaliteli yansımalar elde etmek için son yama düzeltmelerini içeren yüksek ışın izleme ayarlarını kullandı.

Cyberpunk 2077 evrenine ilgi duyan herkes için hatırlatma yapmak gerekirse, geliştiriciler oyuncuları su altı hapishanesine götürmek istemişlerdi. Maalesef, bu fikirden vazgeçildi, ancak belki de devam oyununda bir yeri olabilir.

Cyberpunk 2077, PC ve oyun konsolları üzerinde oynanabilir durumda.