Video: Madagaskar Penguenleri Dünya Helldivers 2’de Demokrasi İçin Savaşıyor

Video: Madagaskar Penguenleri Dünya Helldivers 2’de Demokrasi İçin Savaşıyor

YouTube kanalı Nadya PLAY’in yazarı, sinema dünyasının ünlü karakterlerini çeşitli oyun dünyalarına yerleştirmeye devam ediyor. Bu sefer popüler kooperatif shooter Helldivers 2’nin sırası geldi. Oyun evreni tehlikelerle dolu ve galakside demokrasi için savaşmak için askeri disiplinleri ve icraatları ile tanınan bir ekip, “Madagaskar”ın penguenleri çağrıldı.

Animasyon karakterleri, bocekler ve tehlikeli robotlarla sonsuz mücadelelerinde askerlik yapanlarla birleşti. Video yazarı, penguenleri, görevleri yerine getirme şekillerini dikkate alarak, Helldivers 2’deki bazı olaylara organik bir şekilde entegre etmeye çalışmıştır. Ayrıca, video, shooter topluluğunda tartışılan konuları doğru bir şekilde yeniden yaratmaktadır.

Bu şekilde, penguen liderinin görevleri yerine getirme hakkında korumalarını uyardığı görülmektedir, bazıların operasyonları yerine getirirken hayatta kalamayabileceklerini belirtiyor. Bu, izleyicileri Helldivers 2’deki çok zor görevlere gönderir, oyuncuların bazen kendilerini gerçekten feda etmeleri gerekebilir. Ayrıca, videoda hala oyuncuları rahatsız eden strateji çağrısına ilişkin sorun da yeniden üretilmiştir.