Vignettes PC’ye de Geldi

Vignettes PC’ye de Geldi

Renkli nesneleri döndürdüğünüz çok hafif bir bulmaca oyunudur ve onları çekerken şeklini değiştirir. Örneğin, sadece bir renk görebilmeniz için ucunda bir yangın hidrantı tuttuğunuzda, bir çöp tenekesine dönüşür. Çöp kutusunu doğru açıyla döndürün ve kıvrılmış bir kedi haline dönüşecektir. Yukarıdaki fragmanı izlerseniz fikir edinirsiniz.

Bulmak için büyüleyici küçük etkileşimler ve sırlarla doludur: yangın musluğu bir daireye su sıkar ve çöpe dokunursanız kapak açılabilir ve bir çift kedinin gözleri karanlıktan size göz atar, bir sonraki nesneye ipucu olur.

Bazı bulmacaların çözülmesi birkaç dakika sürebilir, ancak çoğunlukla basitler ve ben çok rahatlatıcı buluyorum. Bu büyük ölçüde Proteuslu David Kanaga ve Oikospiel şöhretinin yarattığı müziğe dayanıyor. Eşit derecede büyüleyici ve hipnotik.

%10 lansman indirimi içeren 13,95 TL’lik fiyatıyla (Steam’de) mobil versiyona göre daha pahalı. Ancak, telefonunuzda oynadıysanız, bu sürümün ondan daha gelişmiş olduğunu tekrar hatırlatırız. Steam üzerinden satın alabileceğiniz gibi, itch.io üzerinden de satın alabilirsiniz. Ayrıca itch.io sürümü bazı bonus içeriklere sahiptir çünkü itch.io takımı ve topluluğu geçmişte Skeleton Business’taki geliştiricileri desteklemişti. Fakat itch.io sitesinin Türkiye özel sayfası bulunmadığından $7.19 USD karşılığında satın almanız gerekecek.

Oyunu henüz denemediyseniz Android ve IOS Marketlerinden de erişebilirsiniz.