Viking Battle Royale Valhall Kapalı Alfa Başladı

Viking Battle Royale Valhall Kapalı Alfa Başladı

Viking Battle Royale Oyunu Valhall

Viking Battle Royale Oyunu Valhall

Valhall sadece bir battle royale değil, bunun önemli bir parçası olacak. Battle royale’e giriş olarak çalışan bir kuşatma modu da var ve bunların hepsi Nine Worlds of Norse mitolojisinde gerçekleşiyor. Viking temalı battle royale.

Mücadele akıcı ama öfkeli görünüyor. Tüm kılıçlar, baltalar, yaylar, oklar, elinizde tuttuğunuz silaha uyum sağlayan saldırılar ve tehlikeler için dinamik sistemler ile, birinci ve üçüncü şahıs arasında gidip gelme yeteneğine sahipsiniz.

Geliştiriciler Blackrose Arts, bu yılın ilerleyen saatlerinde stüdyo beta sürümüne doğru ilerledikçe gelişim sürecine rehberlik etmek için erken dönem destekçi geribildirimlerini ve ayrıca savaş royale türünden öğrenilen dersleri kullandıklarını söylüyor. Stüdyo, örneğin üçüncü şahısların gözetlemesini önlemeyle ilgili önemli kararlar almış ve oyunu kazan-öde unsurlarından veya ganimet kutularından uzak tutmayı taahhüt etmiştir.

Şu anda, destekçiler oyunun bir alfa yapısını kontrol etme şansına sahipler. Blackrose Arts’ın şu anda geliştirilmekte olan beta sürümünü gösteren bir fragmanı izlyebilirsiniz.

Valhall Fragman

Fragmana bakıldığında, Valhall’ın bu yıl dikkat çeken bir oyun gibi görünüyor. Resmi siteden buradan Valhall hakkında daha fazla bilgi edinebilir veya buradan Indiegogo sayfasındaki güncellemeleri takip edebilirsiniz.