Voin adlı savaş başlatan rol yapma oyununun tanıtım fragmanını gösteren tek geliştirici

Voin adlı savaş başlatan rol yapma oyununun tanıtım fragmanını gösteren tek geliştirici

Dün ilk şahıs rol yapma oyununun duyurusu yapıldı. VOIN – adı geçen oyunu tanımlayan isimdir ve tinyBuild yayınevi ile geliştirici Nikita Sozidar işbirliği ile geliştirilmektedir.

Siz – birçoklarından biri, bir öğe olarak doğmuş bir hizmetçisiniz. Güçlü bir büyücü tarafından yaratıldınız ve tek bir amacınız var: gizemli yaratıcılarınızın ellerinde bir silah olmak ve tüm canlılığı yok eden korkunç bir vebayla savaş görevini yerine getirmek” – Steam’deki açıklamada belirtiliyor.

Oyun sırasında sadece “gergin savaşlarda düşman yığınlarıyla karşılaşmakla kalmayacak, aynı zamanda ‘ilkel öğeler’ sanatını öğrenerek ‘karanlık ve tehlikelerle dolu bir fantezi dünyasını’ keşfedeceksiniz” deniliyor.

Sozidar, Valve platformundaki son iletişiminde VOIN’in keşif özgürlüğü, derin karakter özelleştirmesi ve iyi bir ilk şahıs savaş deneyimi sunan bir oyun yaratma ihtiyacından doğduğunu açıkladı.

VOIN’in ayırt edici özelliği, Hexen serisi gibi klasik oyunları hatırlatan piksel tasarımıdır. Merak mı ediyorsunuz? Öyleyse yukarıda Sozidar’ın üç yıldan fazla süren çalışmasının sonuçlarını gösteren ilk fragmanı bulacaksınız.

Ne yazık ki, VOIN’in ne zaman çıkacağı henüz duyurulmadı. Ancak sabırsızlananlar için 8 Mart’ta Steam’de planlanan bir test sürümüne katılabilecekler.