Volibear ct, Volibear Counter, Volibear Counterları – Volibear’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Volibear ct, Volibear Counter, Volibear Counterları – Volibear’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Volibear Counter

Volibear Counter

Volibear counter (Volibear ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Volibear Kükreyen Fırtına; Bin Yerinden Yaralı Ay olarak bilinen gümbürtülü yarı tanrı Freljord’un savaş ruhudur. En soğuk kışlarda binlerce yıl süren sürekli ve acı savaşlar, Volibear‘ı en yüksek tepelerden yıldırımlar yağdıran gerçekten yiğit bir güç haline getirdi. Karlı fırtınalar dört bir yanı sardığında, bu onun bir kez daha saldırıya geçtiği anlamına gelebilir. Onunla yüzleşmeye cesaret eden herkes, kendini bir anda vahşi Ursin savaşçılarının ordusunun bir üyesi olarak bulabilir. Tabii eğer daha önce onun vahşi pençelerine kurban gitmedilerse…

Öncelikle LoL karakteri Volibear’ın yeteneklerini hatırlayalım.

Volibear Yetenekler

Fırtınanın Seçtiği
Volibear, Sağlığı kritik bir seviyeye düştüğünde birkaç saniye hızlı bir şekilde iyileşir.

Dörtpençeli Fırtına
Volibear dört ayak üzerine düşer ve daha hızlı koşar. Bu bonus hızı düşman şampiyonlarını kovalarken artar. Volibear saldırdığı ilk düşmanı geriye savurur.

Kuduz
Volibear’ın tekrarlanan saldırıları ona ek Saldırı Hızı verir. Volibear art arda üç kez saldırdıktan sonra, hedefine vahşi bir ısırık verebilir ve hedefinin eksik Sağlığına bağlı olarak daha fazla hasar verir.

Haşmetli Kükreme
Volibear, düşmanlara hasar veren, yavaşlatan ve hafifçe geri savuran güçlü bir kükreme sağlar. Havadaki veya atılma halindeki düşmanlara ek hasar verir. Kükreme minyon ve canavarları da korkutur.

Fırtına Pençe
Volibear yakın mesafedeki düşmanlara hasar vererek zincirleme şimşekle gürler. Fırtınanın gücü, Volibear’ın saldırılarını, yakındaki diğer düşmanlara sıçrayan şimşeklerle hedeflerine vurmasına neden olur.

Volibear Counterlar’ına (Volibear ct) bir göz atalım.
Volibear ct, Volibear Counter, Volibear Counterları:

Volibear’a Karşı İyi Olan Rakipler

Volibear'a Karşı İyi Olan Rakipler

Volibear’a Karşı Kötü Olan Rakipler

Volibear'a Karşı Kötü Olan Rakipler