Warhammer 40,000: Rogue Trader’ın 500 bin kopya satışını kutlayan Owlcat Games övgü dolu fragmanla kutlama yapıyor.

Warhammer 40,000: Rogue Trader’ın 500 bin kopya satışını kutlayan Owlcat Games övgü dolu fragmanla kutlama yapıyor.


Bugün cRPG Owlcat Games geliştiricisi, Warhammer 40,000: Rogue Trader adlı son oyunlarının başarılı lansmanını yeni bir fragman, satışlardaki önemli güncelleme, oyun için ilk büyük yama ve resmi soundtrack’in yayınlanmasıyla kutluyor.

Warhammer 40,000: Rogue Trader ilk ayında tüm platformlarda 500.000’den fazla kopya sattı. Bu önemli kilometre taşını ve cRPG’nin eleştirmenler arasındaki başarısını kutlamak için Owlcat Games, eleştirmenlerden gelen olumlu eleştirilere vurgu yapan yeni bir fragman hazırladı.

Owlcat Games ekibi, Warhammer 40,000: Rogue Trader’daki hataları ve sorunları gidermek için yoğun bir şekilde çalıştı. Bugün, ekipler 1800’den fazla düzeltme içeren 1.1 yamasını yayınladı.

Son olarak, Koronus’un genişliklerinde savaş sırasında müziğe hayran kalanlar için Owlcat, Warhammer 40,000: Rogue Trader’ın orijinal soundtrack’ini Spotify, Apple Music, YouTube Music ve Deezer dahil olmak üzere tüm büyük yayın platformlarında yayınladı.

Warhammer 40,000 Rogue Trader, Owlcat Games’in geliştirdiği en yeni yüksek kaliteli step-based cRPG. Oyuncular, itibarlı bir serbest tüccar, güçlü bir uzay gemisi ve ekibinin lideri olarak rol alıyor. Yeni keşfedilmiş gezegenlerle diplomatik ilişkilerden, step-based taktiksel savaşlarda önde olma ve korsanlarla ve asi gruplarla uzay gemilerinde heyecan verici çatışmalara katılma – serbest tüccarın kaderi gerçekten oyuncunun kendi ellerinde.

Warhammer 40,000: Rogue Trader, Windows ve macOS için Steam, GOG ve Epic Games Store’da, ayrıca PlayStation 5 ve Xbox Series S/X’te mevcuttur.