Warhammer 40,000 Sinematik Evrenine Liderlik Etmek, Henry Cavill İçin “En Büyük Ayrıcalık”

Warhammer 40,000 Sinematik Evrenine Liderlik Etmek, Henry Cavill İçin “En Büyük Ayrıcalık”

Aktrörlüğün yanı sıra, Henry Cavill, Warhammer 40,000 oyununu televizyon için uyarlayacak olan dizi yapım sorumlusu olarak görev alacak. Collider’a verdiği röportajda Cavill, dizinin üzerinde çalışmanın “büyük fırsatlar” açtığını ve başarılı kariyerindeki en büyük başarılarından biri olarak gördüğünü belirtti.

Ne gibi bir ayrıcalık olarak gördüğü hakkında Cavill, Josh Horowitz’in YouTube kanalına verdiği röportajda konuştu.

“Bu, benim kariyerimdeki en büyük ayrıcalık – bu fırsatı elde etmek. Henüz çok fazla detay veremem, çünkü işin başındayız; ancak diziyi gösterme olanağı ve onun izleyiciye değerli olması için sorumlu olma fırsatı, benim için çok önemli. Bu, çocukluğumdan beri hayal ettiğim şey. Yetişkin biri olarak, tüm boş zamanlarımda hayalini kurduğum şey buydu. Ve şimdi bunu gerçekleştirebiliyorum. Endüstriye gelişiminin ardındaki tek neden, bir şeyler yapmaktı ve burada olmaktan çok mutluyum,” yorumladı.

2022 yılının sonlarında Superman ve The Witcher’ın rolünü bırakmasından sonra bu rolü elde etti ve bu durum bazı tartışmalara neden oldu. Ancak, bu onun hoşnutsuz bir tat veya hayal kırıklığı bırakmış gibi görünmüyor. Aksine, hayalini gerçekleştirebildi.

Warhammer 40,000 sinematik evreninin çıkışı muhtemelen çok uzakta: Games Workshop ve Amazon Studios arasındaki anlaşma yalnızca 2023 yılının Aralık ayında yapıldı ve Cavill’in, muhtemelen kim olmak istediğine henüz karar vermemesi muhtemel. Inkvizitör mü? Primarch mı? İnsanlığın İmparator Tanrısı mı? Seçenekler sınırsız gibi görünüyor.

Henüz Warhammer serisinin dizi hakkında hikaye, karakterler, oyuncu kadrosu ve prömiyer tarihi hakkında herhangi bir ayrıntı bulunmamaktadır.