Warhammer 40,000: Space Marine 2 Artbook Sızıntısı Yeni Detayları Ortaya Çıkardı

Warhammer 40,000: Space Marine 2 Artbook Sızıntısı Yeni Detayları Ortaya Çıkardı

YouTube’da, yakında çıkacak olan Saber Interactive Space Marine 2 oyununun sanat kitabını baştan sona inceleyen uzun bir video yayınlandı. Bu uzun zamandır beklenen oyun sadece 9 Eylül’de piyasaya çıkacak, ancak en azından bir koleksiyonluk sanat kitabının sahibi tarafından erişilebilir hale getirilmiş ve sahibi, oyun hakkında bazı temel detayları öğrenmek için sayfalarını çevirmiştir.

Sanat kitabının içeriğinin genellikle konsept veya oyun piyasaya sürüldüğünde değişiklik gösterebileceğini belirtmek gerekir – işte böyle şeylerdir. Genellikle sanat kitapları, karakterlerin, mekanların ve silahların erken taslaklarını ve konseptlerini içerir, ancak Space Marine 2 sanat kitabı bazı önemli bilgileri açığa çıkarabilir.

Reddit’te dikkatli bir izleyici tarafından paylaşılan bir alıntıda, kitabın şunları açıkladığı belirtilmiştir:

  • Oyunda çok oyunculu modu (PvP) olacak ve Space Marine’ler birbirleriyle savaşacak, kitapta karakter sınıfları detaylı bir şekilde açıklanmıştır.
  • PvP modunda oyuncular bayrağını ve klanını özelleştirebilecek.
  • Oyunda oyuncuların ana karakterlerini geliştirebilecekleri ve bir sonraki görevlerini seçebilecekleri bir operasyon üssü olacak.
  • Kitapta tüm düşmanlar, ilgi çekici noktalar ve boss karakterler (Havada Askerler ve Tyranidler) açıklanmıştır.
  • Silahlar, taşıtlar ve diğer eşyalar da açığa çıkarılmıştır.

Bekleniyor ki başlangıçta detaylı bir PvE modu da mevcut olacak. Kitabın içeriğine dayanarak, kullanıcılar oyunun nasıl gelişeceği hakkında teoriler oluşturmaya başladılar. Oyuncuların Xenos’lardan uzaklaşıp Kaos Havada Askerlerine karşı olayların tam ortasına atılacağı bir entrika beklenmektedir.