Warhammer 40K’daki Favori Frajım Hakkında Henry Cavill Konuştu

Warhammer 40K’daki Favori Frajım Hakkında Henry Cavill Konuştu

Henry Cavill, Warhammer 40K hakkında beklenmedik bir itiraf yaptı – en son oyunu oynamamış. Games Workshop 2023 yılında Warhammer 40K’nın yeni baskısını piyasaya sürdü, uzak gelecekte yabancı kuvvetlerin ve süper insanların savaştığı bir minyatür oyunudur. “Gentlemen Spies” filminin basın etkinliğinde ComicBook ile yaptığı görüşmede Cavill, en son Warhammer 40,000 baskısındaki favori ordusu hakkında soruldu. “Ben 10. baskıyı oynamadım,” dedi Cavill. “Ama yine de [Adeptus Custodes] olacak.”

Cavill’in hala İmparatorluğun en elit savaşçılarının hizmet ettiği Custodes’a sadık kalması şaşırtıcı değil. Custodes’ın başlıca görevi, Tanrı-Hükümdar olarak bilinen ve milyonlarca gezegeni kontrol eden insanlığın tanrısının korunmasıdır. Cavill, 2022 yılında Custodes birliklerinin fotoğraflarını paylaşmış ve ara sıra bu fraksiyona olan sevgisini açıklamıştı.

Warhammer 40K’nın geçen yıl çıkan yeni baskısını henüz oynamamış olması şaşırtıcı. Oyunun kurallarını basitleştirmeye odaklanan bu baskı, Cavill’in belki de henüz vakti olmadığını gösteriyor. Warhammer 40K’nın özelliklerinden biri, her 3-4 yılda bir yeni baskılarla çıkmasına rağmen, oyun için kullanılan minyatürlerin değişmemesidir. Bu nedenle, Custodes henüz güncellenmiş bir Codex almasa bile (oyundaki her fraksiyon hakkında detaylı bilgiler içeren kural kitabı), her ordu için sunulan ücretsiz kurallarla masada kullanabilir.

Warhammer 40K oynamak için zamanın olmamasının nedenlerinden biri, Cavill’in bilim kurgu evreninin ilk kez televizyonlara çıkan uyarlamasına hazırlanması olabilir. Amazon Studios, 2022 yılı sonlarında Cavill’in Warhammer 40K sinematik evreninin yapımında yürütücü yapımcı olacağını duyurmuş ve 2023 yılı sonlarında ilgili sözleşme imzalanmıştı. Son raporlara göre, şu anda senaryo ekibi oluşturuluyor ve hikaye üzerinde çalışılıyor, bu da Cavill’in belki de her şeyin yeni dizisi için mükemmel olmasını istediğini gösterebilir.

“Gentlemen Spies” filminin dünya prömiyeri 19 Nisan’da yapılacak.