Warsaw Gösterişli Bir Fragman Yayınladı

Warsaw Gösterişli Bir Fragman Yayınladı

Pixelated Milk’den yepyeni bir başlık, bu yıl İkinci Dünya Savaşı sırasında taktiksel RPG olarak gelecek. Warsaw adlı oyun, savaşın patlak verdiği ve Nazilerin istila ettiği başlıca ülkenin içinden geçen bir grup karakter içeriyor ve oyun kesinlikle sanatsal görünüyor.

 

Warsaw aracılığıyla anlatılan hikaye, Polonya’nın 1944’te meydana gelen tarihi isyanıdır ve aşk, dostluk, sadakat ve karakterlerin yaşadığı mücadele hikayesini sunar.

 

Warsaw’ın yeni fragmanını aşağıda bulabilirsiniz ve bu, oyun şirketinin YouTube kanalına giren ilk video. Yayıncının önceki adı, web sitesinde ayrıntılandırıldığı gibi Project Warlock’du.

Ortaya çıkan fragman tam olarak herhangi bir oyun ortaya koymazken, Human Ark tarafından yaratılmış ve Polonyalı şarkıcı Brodka’nın bir şarkısı bulunan harika görünümlü bir animasyon görüyoruz. Fragman, bu ayarı ayaklanmanın 28. günü olarak tanıtıyor ve kadın karakter, silahlı ateş arasında sokaklarda aşağıya doğru koşarken ortaya çıkan bir savaşı gösteriyor.

Bir Alman köpeği, açıkça yakın olduğu birisinin cesedinin yanında yasını tutuyor. Kadın silaha yaklaştığı gibi köpek hamleye geçer ve silah seslerinin Almanların sokakları istila etmesiyle çaldığını duyduğumuzda atış kesilir.

Oyunun iki ekran görüntüsü bir basın bülteninde yayınlandı ve karakter istatistiklerine sahip stilize bir 2D oyun sergiledi ve kahramanlar Nazilerin karşısına çıktı. Oyunun açıklaması Warsaw’ın taktiksel RPG ve bir strateji dokunuşu karışımı olduğunu gösteriyor. Güvenlikten uzak durmanın yanı sıra, kaynakları toplamak ve ekibiniz için yeni üyeler almak ve düşmanı meşgul etmek için ayrılmanız gerekir. Bütün bunlar, “tam anlamıyla değiştirilmiş bir şehirden geçmek için”.

 

Oyuncular, ekipmanı ve ekiplerini yönetmenin yanı sıra derin bir kilitleme becerileri sisteminden de geçebilecekler. Firefight’lar; uçabilen, siper alabilen, yeniden konumlandırabilen, silah menzili ayarlayabilen ve cephane tüketimini değerlendirebilen kişilerle gerçekleşir.

Warsaw’ın üçüncü çeyrekte bir zamanda PC, PS4 ve Nintendo Switch için piyasaya sürmesi bekleniyor. 28 Mart – 31 Mart tarihleri arasında PAX East 2019’a katılmayı planlıyorsanız, oyunu ilk defa deneyebilirsiniz .