Wartales için DLC’nin bir sonraki hafta kendi hanenizi yönetmenizi sağlayacak.

Wartales için DLC’nin bir sonraki hafta kendi hanenizi yönetmenizi sağlayacak.

Shiro Games, Wartales için sürpriz bir DLC olan The Tavern Opens! için çıkış tarihini duyurdu ve çok da uzakta değil.

Steam’deki taktik RPG sayfasındaki resmi açıklamaya göre, Wartales için bir bara sahip olmanıza izin veren yeni DLC, yani The Tavern Opens!, bir hafta sonra yani 18 Nisan’da çıkacak.

Önceki DLC’ler ve güncellemeler yeni bölgeler, savaş çatışmaları ve hızlı seyahat gibi oyun olanakları eklerken, The Tavern Opens! daha sınırlı bir odak noktasına sahip.

Shiro’nun açıklamasına göre, bu DLC Wartales’ı “işletme ve simulasyon” yönlü bir hale getirecek. Kendi tavernanızı yönetecek, müşterilere hizmet edecek ve tavernanızın ülkenin en iyisi olmasını sağlayacaksınız.

Bunun için de dekorasyon, personel işe alma ve çıkarma ve hatta menü seçimi gibi konuları takip edeceksiniz. Söz konusu misafirperverlik olduğunda, paralı askerlerin de pratik olamayacağını kim söyledi?

Shiro, başarılı bir taverna yönetiminin “kumandanınıza zenginlik ve itibar kazandıracağını” belirttiğine göre, taverna yönetimi Wartales’ın ana kampanyasına da olumlu bir şekilde etki edecek gibi görünüyor.

Tabii ki, tavernanız ülkedeki tek olanı değil; rakiplerinizi yakından izlemeniz gerekecek, onları gölgede bırakmak için popülerliği ele geçirme yoluyla veya daha gizli yöntemlerle.

Wartales oldukça karanlık ve sert bir oyun olabilir, bu yüzden zaman zaman rahatlamak ve daha sıcak bir şeyle uğraşmak hoş olacak, hatta sonunda cinayetlere, entrikalara ve diğer korkunç şeylere geri dönmek zorunda kalacaksınız.

The Tavern Opens! 18 Nisan’da Wartales için tüm platformlarda çıkacak.