Web Tabanlı Browser’da Oynanan Oyunlar

Web Tabanlı Browser’da Oynanan Oyunlar

1.)Zombs.io

1.)Zombs.io

Zombs.io tarayıcı üzerinden online olarak oynanılan bir savunma oyunudur. Öncelikle etraftan biraz ağaç ve odun toplayın. Daha sonra topladıklarınız ile bir şehir merkezi kurun. Zombiler bu şehir merkezini yok etmek için her akşam gerecektir. Ondan dolayı bu şehir merkezini koruyabilecek savunma sistemleri geliştirmeniz gerekiyor. 

Öncelikle şehir merkezinin etrafını duvarlar ile çevirin. Daha sonra zombileri alt edecek silahları kurun. Oyunda diğer oyuncularda merkezini zombilere karşı savunmaktadır. Onların bölgesine gittiğiniz taktirde onlar size saldırabilir. Siz kendi bölgenizden sorumlusunuz. Mükemmel bir strateji oyunu olduğunu söyleyebilirim. İlerleyen zamanlarda daha güçlü zombiler saldırmaktadır. 

Oyunu oynamak için: http://zombs.io/

2.) Krunker.io

2.) Krunker.io

Web tabanlı online mükemmel bir oyun. Pixel yapılı bölgelerde iki takım bulunmaktadır. Bu takımların amacı, mümkün olduğu kadar birbirini yok etmeye çalışmak. Ayrıca karşı takımın bölgesinde, uzun süre duran oyuncular, skor ve para kazanmaktadır. Kısacası online Counter Strike tarzı oyun isteyen kişiler bu oyunu tercih edebilirler. 

Oyunda bulunan oyuncular tamamen gerçek kişilerdir. 

Oyunu oynamak için: https://www.miniclip.com/games/krunkerio/tr/#t-w-t-H

3.) Agar Zafer2

3.) Agar Zafer2

Agar.io oyunu dünya üzerinde tutulan online web tabanlı oyunlardan birisidir. Ancak günümüzdeki oyuncular, agar.io’nun bölümlerinin zor olmasından şikayetçiler.

Zafer2 Pvp bu konuda biraz çalışma yapmış ve agar.io oyununa farklı bir deneyim vermiştir. Oyuncular büyük yemler sayesinde kısa sürede büyüyebilecek ve rakiplerine meydan okuyabilecekler. Ayrıca bölgedeki dikenleri, çoklu bölünmeden sonra tüketerek dahada büyüyebilirsiniz. Kısacası Agar.io Zafer2 de oynanır. 

Oyunu oynamak için: http://agario.zafer2.com/

4.)Evowars.io

4.)Evowars.io

Bölgede bulunan yiyecekleri, demirleri ve altınları toplayın. Böylece hem kendiniz hemde kılıcınız gelişecektir. Kendinizi geliştirdiğinizde, sizden zayıf olan rakipleri kılıcınız ile alt edebilirsiniz. Oyunda tek amacınız var oda en büyük kılıca sahip olmak. Zaman geçirmek için mükemmel bir online tarayıcı oyunu olduğunu söyleyebilirim. 

Oyunu oynamak için: https://evowars.io/?v=1.4.24

5.) Browserquest

5.) Browserquest

Mozilla firması tarafından hazırlanan, web tabanlı online RPG oyunudur. Bu oyunun tutulmamasına üzülüyorum. Mükemmel bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Öncelikle bölgede bulunan fareleri küçük bıçağınız ile kesin ve xper kasın. Daha sonra etrafta bulunan korsanlara karşı gelebilirsiniz. Onları yok ettiğinizde kılıç, kalkan gibi itemler kazanabilirsiniz. Oyun online olduğundan dolayı, diğer oyuncular gerçek oyunculardır. Gerçek oyuncular ile muhabbet edebilir, lav bölgesine giderek oradaki mobları yok edebilirsiniz. 

Oyun birkaç kişi tarafından geliştirilmeye başlandı ancak ilgisizlikten dolayı geliştirilmesi durduruldu. Bunun bir örneği ise, Tap-Tapadwenture.com du. Ancak site ilgisizlikten dolayı kapatıldı.

Oyunu oynamak için: http://browserquest.mozilla.org/

6.) Devast.io

6.) Devast.io

Minecraft tarzı survival oyunları arayanlar için mükemmel bir tarayıcı oyunu. Amacınız bölgede bulunan kaynakları toplayarak kendinizi korumak ve yapıtlarınızı yapmak. Oyunda, Enerji, can, susuzluk ve açlık sistemi bulunmaktadır. Öncelikle yerlerde bulunan gıdaları toplamak ile oyuna başlayın. Sonra biraz ağaç toplayın ve kendinize kalabilecek küçük bir barınak yapın. İndirmeden oynayabileceğiniz ve çok zaman geçirebileceğiniz bir oyun olduğunu söyleyebilirim. İyi oyunlar.

Oyunu oynamak için: https://devast.io/

7.) Superhex.io

7.) Superhex.io

Superhex agar.io oyun motorunu kullanan ama çok farklı bir hikayesi bulunan bir oyundur. Oyundaki amacınız bölgede en fazla sınıra sahip kişilerden birisi olmak. Öncelikle kendi küçük sınırınızı genişletin. Daha sonra düşmanlarınızın sınırlarını kendi sınırlarınıza geçirmeye çalışın. Ancak düşmanlarınızın sınırını ele geçirirken dikkat etmelisiniz. Sınırı kesme sırasında düşman sizi yakalar ise, oyunu kayıp eder ve oyuna baştan başlarsınız. Mükemmel zaman geçirebileceğiniz mükemmel bir web tabanlı oyun olduğunu söyleyebilirim. 

Oyunu oynamak için: http://superhex.io

8.) Pikes.io

8.) Pikes.io

Oyundaki amacınız, en büyük kılıca sahip olmak. Önünüze çıkan düşmanları kılıcınız ile kesin. Düşmanları kestiğinizde hem skor kazanacaksınız hem de kılıcınız büyüyecek. Ayrıca yerdeki yiyecekleri toplayarak da büyüyebilirsiniz. Size biri kılıcı ile vurduğunda oyunu kayıp edersiniz. Rekabet yaratan mükemmel bir online oyun olduğunu söyleyebilirim. Boş zamanlarınızı geçirmek için bu oyunu tercih edebilirsiniz.

Oyunu oynamak için: https://pikes.io/