Westworld Mobil Oyunu Ön Kayıtlar Açıldı

Westworld Mobil Oyunu Ön Kayıtlar Açıldı

Westworld Mobil Oyunu

Westworld Mobil Oyunu

HBO‘nun Westworld‘deki rahatsız edici tema parkını yöneten ekibin bir parçası olmak için can atıyorsanız, çok fazla beklemeyeceksiniz. Bugün SXSW’de, Warner Brothers Interactive Entertainment, bu yıl Android ve iOS‘ta piyasaya sürülecek olan mobil oyun için ön kayıt yaptığını duyurdu. Bu yılın başlarında oyunun çalışma aşamasında olduğunu öğrendik. Bugünün duyurusu ise planlama ve zamanlamaya ışık tutuyor.

WB’den yapılan açıklamaya göre, Warner Brothers oyunda Westworld yapımcıları ve yazarlarıyla birlikte çalışacak ve bu da “dizinin zengin derinliğini tamamlayacak ve güçlendirecek”. Oyunda, Delos Park Eğitim Simülasyonu’na (DPTS) erişim sağlayan yeni işe alınmış bir Delos Stajyer olarak başlayacaksınız. Oyun ilerledikçe, sonuçta Westworld park operasyonlarının tüm yönlerini ele alacaksınız, “yapay olarak zeki ev sahiplerinin üretilmesi ve özenle alınması ve misafir arzularının karşılanması da dahil.”

Westworld Mobil

Westworld Mobil

Elde edilen resimlere dayanarak, Dolores ve Dr. Robert Ford gibi TV dizisindeki karakterlerle etkileşime girebileceksiniz. Tabi, HBO’nun Austin’de hazırladığı kadar gerçekçi ya da eğlenceli bir yere benzeyecek mi bilemiyoruz. Oyunu ilk oynayanlardan olmak istiyorsanız, westworldmobile.com adresinden ön kayıt yaptırabilirsiniz. Bunu yaparsanız, “lansmanda heyecan verici teşvikler almanızı” sağlayacaktır.

Kaynak: 1, 2