Windows 10 Karanlık Tema Geliyor

Windows 10 Karanlık Tema Geliyor

Windows 10 Karanlık Tema

Windows 10 Karanlık Tema

Odak noktası, 2019’daki Windows 10 için bir sonraki büyük güncelleştirmeye kayıyor olabilir, ama Microsoft, bu yıl da yapılanmaya devam ediyor. En son oalrak Dosya Gezgini için karanlık temayı gerçekleştirmeyi bitirdiğini bildiren Redstone 5 önizlemesini çıkardı.

Karanlık tema ilk olarak Mayıs ayında 17666 ile birlikte Windows 10’a tanıtıldı ve şimdi en son yapı 17733 ile Microsoft, sonunda modun tamamlandığını duyurdu. Artık tam bir deneyim diyebiliriz. Başka bir deyişle, hangi test kullanıcılarının oynadığı, büyük güncellemenin bu yıl içinde piyasaya sürülmesiyle nihai karanlık temanın nasıl görüneceğidir.

Dosya Gezgini’nde karanlık tema (veya mod), klasörlerinize ve masaüstünüzdeki dosyalara göz attığınız pencerelerin, beyaz yerine koyu (siyah) arka plana sahip olabileceği anlamına gelir. Loş ışıklı odalar gibi daha karanlık ortamlarda çalışmak için ideal, böylece parlak beyaz arka planlar gözlerinizi yormaya başlamaz.

Bu yeni önizleme oluşturma işleminde gerçekleşen çok sayıda başka önemli değişiklik yoktur. Piyasaya sürülme tarihine hızla yaklaştığımızı düşünmek de şaşırtıcı değildir.