Wolfenstein 2: The New Colossus Gözüktü!

Wolfenstein 2: The New Colossus Gözüktü!

Nazi belasından bu sefer kurtulabilecek misiniz?

Bethesda, bir yıl dedikodu olarak ağızlara dolaştırdıktan ve geçen yılki E3’te ipuçları verdikten sonra Wolfenstein serisinin yeniden başlatılacağını doğruladı. Wolfenstein 2: The New Colossus ismi verilen oyuna çıkış tarihi olarak 27 Ekim 2017 tarihi seçildi.

1961’de Amerika’da geçen oyun The New Order ile doğrudan bağlantılı ve onun devamı niteliğinde. Oyunda BJ Blazkowicz’in tüm çabalarına rağmen Nazi felaketi durdurulamıyordu.

 Açıklamada, “Nazi General Deathshead’i öldürmeniz kısa zamanlı bir zaferdi. Naziler bu gerilemeye rağmen dünyadaki yerlerini koruyorlar. Siz Direniş üyesi “Terror-Billy” olarakta bilenen BJ Blazkowicz’siniz. Nazi imparatorluğu belasını yoketmek ve insanlığa özgürlüğünü geri vermek için son umutsunuz. Eyaletinize geri dönerken gördüğünüz her Naziyi öldüreceksiniz. İkinci Amerikan Devrimini kıvılcımlamak için enerjiniz, tabancanız ve yüreğiniz var.’’ Denmekte.

Aile ve arkadaşlarınızı korumak ve yeni ittifaklar kurmak için Nazileri Laserkraftwerk gibi yüksek teknoloji silahlarla ve “Dieselkraftwerk” gibi sıradan silahlarla öldüreceksiniz. Bu arada Blazkowicz de yeni yeteneklere sahip olacak. İşte sizlere fragman: