Workers & Resources: Soviet Republic’ın son güncellemesi, kampanyanın ilk iki görevini ekliyor.

Workers & Resources: Soviet Republic’ın son güncellemesi, kampanyanın ilk iki görevini ekliyor.

Hooded Horse Yayınevi, 3DIVISION tarafından geliştirilen Workers & Resources: Soviet Republic adlı karmaşık şehir kurma oyunu için son güncellemenin yayınlandığını duyurdu. Bu yama, bu yılın ilerleyen zamanlarında piyasaya sürülecek 1.0 sürümüne giden yolda önemli bir adım olan özel bir kampanyanın ilk iki görevini içeriyor.

Kampanya, oyuncuları genç eski Sovyet cumhuriyetinde yeni seçilmiş bir yetkili olarak yerleştirerek oyunun resmi rehberi olarak hizmet ediyor. Farklı bilgi alanlarından bakanlar, oyunculara yeni bir şehir kurma, temel endüstriyel ve tarımsal tesisleri oluşturma ve devletin ve halkının uzun vadeli refahını garanti altına alma konusunda yardımcı olmaya her zaman hazırdır. Kampanyanın üçüncü aşamasının bu yılın ilerleyen zamanlarında çıkması bekleniyor.

Güncelleme diğer özellikler arasında ek varsayılan haritalar, ek taşıtlar ve süslemeler, bazı grafik güncellemeleri ve genel hata düzeltmeleri, ayarlamaları ve yaşam kalitesini artırmak için iyileştirmeler içeriyor. Yama notlarını buradan okuyabilirsiniz.

Bu oyun, oyuncuların ekonomilerini en ince ayrıntısına kadar planlamalarına olanak tanıyan karmaşık bir ekonomik ve endüstriyel sistem ağı sunarak, şehir kurma için mükemmel bir kum havuzu sunmaktadır. Oyun, 2024 yılında erken erişimden çıkacak.