World of Tanks Güncellemesi

World of Tanks Güncellemesi

World of Tanks Güncelleme

World of Tanks Güncelleme

Popüler tank-savaş oyunu World of Tanks için gelmiş geçmiş en büyük güncelleme geldi. 2010’da piyasaya sürüldükten sonra oyunun 1.0 versiyonu nihayet yaklaşık sekiz yıl sonra PC’de. Büyük zaman güncellemesi, daha iyi görseller, yeni bir soundtrack ve 29 “tamamen yeniden işlenmiş haritalar” ve aynı zamanda Glacier adında tamamen yeni bir ürün vaat ediyor.

World of Tanks geliştiricisi Wargaming; Wargaming’in dahili grafik motoru için kendi geliştirmelerinde yapılan ilerlemelere ek olarak, oyunun daha iyi çaılşması ve görünmesini sağlamak için güncellemede dev Intel’in yanında çalıştı.

World of Tanks PC geliştirme direktörü Milos Jerabek yaptığı açıklamada, “Güncelleme 1.0, oyun için temel teknoloji geliştirir ve geliştirdiği Wargaming Core grafik motorunu sunar. Bu sayede, şimdi tüm oyunu kaldırabiliyoruz ve World of Tanks’ın gelecek yıllar boyunca eğlenceli ve sürükleyici bir deneyim olmasını sağlayabiliyoruz.” dedi.

World of Tanks Güncelleme 1.0

Özellikle soundtrack ile ilgili olarak, Wargaming bunun bir harita üzerindeki her konumun belirli bir ayara göre benzersiz bir teması olacağından daha dinamik olduğunu söylüyor. Sony Music tarafından yayınlanan film müziği ücretsiz olarak yayınlanacak.

Güncellemede neler olduğunu ve neden önemli olduğunu tam olarak görmek için World of Tanks web sitesine göz atabilirsiniz.

World of Tanks 1.0‘ın lansmanını yapmak için Wargaming, Grand Extravaganza adındaki bir etkinliği başlatıyor. 29 Mart’tan 13 Nisan’a kadar sürecek olan etkinlik, oyuncuların Intel’den “oyun içi bonuslar” ve fiziksel hediyeler kazanmak için yarışmasına olanak sağlayacak.

Kaynak: 1