World of Warcraft Battle for Azeroth Questline Başlıyor

World of Warcraft Battle for Azeroth Questline Başlıyor

World of Warcraft Battle for Azeroth

World of Warcraft Battle for Azeroth

World of Warcraft, artık resmen başlatılan bir dizi oyun içi etkinlikle bir sonraki genişleme aşamasını oluşturuyor. War of the Thorns: Chapter 1 Battle for Azeroth Pre-Patch (Ön-Yama), ile birlikte geliyor ve hem oyun hem de Battle for Azeroth için hikayeyi önümüzdeki ay içinde çıkacak şekilde hazırlıyor.

WoW‘un bu bölümünde Warchief Sylvanas Windrunner, Darnassus’un Night Elf başkentinde yürüyor. 110. seviye oyuncular, ulusa bağlı olarak, savaşa hazırlanmak için Stormwind veya Undercity’ye ralli yapabilirler.

Ön-yama, Legion’dan taban oyununu satın almadan herhangi bir genişleme oynama yeteneği dahil olmak üzere, kendi başına önemli değişiklikler yapar. Bununla birlikte, yine de abonelik ücretini ödemelisiniz. Mevcut aboneler ücretsiz olarak Legion’a yükseltildi. Orgrimmar veya Stormwind’de PvP oynamak için War Modunu açabilir veya kapatabilirsiniz. Blizzard, PvP Talent ve Honor sistemlerine güncellemeler yaptı. Yeni Topluluklar özelliği, ilgi alanlarınızı paylaşan diğer oyuncularla bağlantı kurmanızı kolaylaştırır. Sınıflara ve uzmanlıklara yönelik bazı Battle for Azeroth değişiklikleri zaten uygulanmıştır. Daha fazla bilgi için tüm ön yama notlarına göz atabilirsiniz.

14 Ağustos’ta World of Warcraft: Battle for Azeroth başlayacak, bu yüzden daha fazla oyun içi etkinlik bekleyebiliriz. Bu arada Blizzard, nostaljik Alliance ve Horde üyelerini klasik modda olmasını planlıyor. Bu oyun, oyuncuların oyunun başlangıcında olduğu gibi çoklu açılımlardan önce deneyimlemelerini sağlayacak. İsterseniz oyunu buradan indirebilirsiniz.