World of WarCraft Güncelleme: 8.1.5

World of WarCraft Güncelleme: 8.1.5

 

14 yıl sonra World of WarCraft’ın hala güçlü olduğuna inanmak zor. Oyunların canlı hizmet modellerine doğru geçiş yaptığı bir çağda, World of WarCraft, bu cephedeki eğrinin çok ötesinde olmuş olabilir. Gelecek ay, Azeroth, World of WarCraft’ın Azeroth dönemi savaş sonrası bir değil iki yeni Müttefik Irk tanıttığı için bu eğilime devam eden yeni bir güncelleme alıyor.

Crucible of Storms’daki Stormsong Valley’in altında, Azeroth’un ikinci büyük içerik güncellemesi olan Rise of Azshara’nın Savaş hikayesine girecek yeni ve iki patronluk baskın düzenledi. Bu arada, Darkmoon Faire içeri girip bir kova dolusu yeni aktivite getirdiğinde de şenlik havası olacak.

 

Blizzard, Rise of Azshara daha da yaklaştığında yakında gelecek olan çevrimiçi oyuna yeni eklemeler yaptığını belirtti. İşte buradalar!

Zandalari Troll veya Kul Tiran Human olarak oynayın

Sayısız denemeler boyunca ve Dazar’alor Muharebesi cephelerinde, Alliance ve Horde kahramanları, yeni Kul Tiran insanı ve Zandaları troll müttefikleriyle kırılmaz bağlar kurdu. Bugünden itibaren, değerini kanıtlamış olan oyuncular resmen bu gururlu Müttefik Yarışlarından biri olarak işe alınabilir ve oynayabilir.

Ticaret Araçları ile Usta Olun

Zanaatkarlık meslekleri olan oyuncular artık eşsiz bonuslar veya yetenekler sağlayan özel Ticaret Aletleri kazanmak için görevlerde bulunabilirler. Gerçekliğin dokusunu bozun ve işlem sırasında zaman içinde yer değiştiren bezi toplayın, Synchronous Thread for Tailoring ile.. Ölülerin kanını çekin ve Yazıt için Sanguine Feather Quill of Lana’thel ile Kan Sözleşmeleri yazın. Titanların, Khaz’gorian Smithing Hammer ile tahrip edilemez teçhizat oluşturma gücünü kullanın.

Dövüşçüler Birliği Loncasında Büyük Sorun

Gizli Brawler’ın Loncası uzun zamandır ciddi bir şekilde tohum sıkıntısı çeken faaliyetlerin merkezi olmuştur – ancak en son olayların sırası tamamen yeni bir gölgeli seviyeyi temsil eder. Tamamen yeni bir Brawler Guild görev serisinde loncanın çeyrek yöneticisini kimin öldürdüğü gizemini çözebilir misin? 

Savaş, Magni, Tatiller ve Daha Fazlası

Yeni güncelleme, devam eden Savaş Kampanyası’ndaki bir sonraki görevler ve Magni Bronzebeard’in gezegenin yaralarını iyileştirme görevindeki en son gelişmeler de dahil olmak üzere, Azeroth’da keşfedilecek oyuncular için daha da fazlasını içeriyor. Yeni oynanabilir ırklar, baskınlar ve yukarıda belirtilen diğer tüm içerikler bu gece 8.1.5 yamanın bir parçası olarak başlayacak.

Daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz.