World War 3 Team Deathmatch ve Yeni Harita Ekliyor

World War 3 Team Deathmatch ve Yeni Harita Ekliyor

World War 3

World War 3

Göze çarpan bir şekilde adlandırılan online nişancı World War 3, bazı tahriş edici teknik sorunlardan muzdarip gelecek vaat eden bir deneyim olarak nitelendirilmişti. Bu, oyunun Erken Erişim sahnesine nispeten yakın bir tarih olduğu ve bugün yayınlanan bir güncellemede sadece 0.2 sürümüne geldiği göz önüne alındığında, bu çok şaşırtıcı değil.

Yama, Warsaw Shopping Mall adında yeni bir TDM haritası ile birlikte bir Team Deathmatch modunu oyuna ekler. Ayrıca yeni bir silah, MSBS Bullpup, yeni bir IFV Boxer aracı, bir Rus Partisan üniforması ve yeni bir dinamik spawn sistemi var. Ancak şu anda sadece Team Deathmatch modunda aktiftir.

Çeşitli düzeltmeler, ince ayarlamalar ve oynanış değişiklikleri de yapıldı: RPG’lere nerf uygulandı. Keskin nişancı tüfeği mermi atışı yavaşladı. “İlk geçiş” termal kapsamları yerinde ve T90 taret kapakları artık olması gerektiği gibi açılıyor.

Geliştirici The Farm 51, planlarını önümüzdeki dört “büyük” güncellemeyle ortaya koyan bir gelişim yol haritası da yayınladı. Yaklaşan içeriğe Abrams MBT, Scar H savaş tüfeği, Amerika Birleşik Devletleri Deniz Piyadeleri, Noel kozmetik, yeni bir Recon oyun modu ve yeni haritalar, silahlar ve diller dahildir. Tarih belirlenmedi, ama geliştiriciler güncellemenin “kış 2018/2019” için olduğunu söylediler.