World War Z Birinci Haftasında 1 Milyon Sattı

World War Z Birinci Haftasında 1 Milyon Sattı

World War Z İyi Bir Başlangıç Yaptı

World War Z İyi Bir Başlangıç Yaptı

World War Z adlı yeni video oyunu, kısmen aynı isimdeki 2013’ün Brad Pitt filminden ilham aldı. Film yaklaşık altı yıl önce çıkmasına rağmen, yeni oyun çok iyi satıyor. Geliştirici Sabre Interactive ve yayıncı Focus Home Interactive, kooperatif nişancının 16 Nisan’da PS4, Xbox One ve PC için yayınlanmasından bu yana ilk haftasında satılan 1 milyondan fazla kopyaya ulaştığını duyurdu.

Sabre CEO’su Matthew Karch, stüdyonun oyunun “büyük başarısı” ile “alçakgönüllü ve heyecanlı” olduğunu söyledi. Özellikle PC sürümünün iyi olduğunu belirtti. Epic Store’a özel olarak piyasaya sürüldüğünde Karch, oyunun yalnızca PC’de 250.000 kopya sattığını ve bu başarının “muazzam destek” nedeniyle gerçekleştiğini belirtti.

Karch, “İleriye dönük olarak, Tokyo bölümünün özel bir göreviyle çok yakında başlayarak, yeni gelişmeler, stabilite güncellemeleri ve bonus oyun içeriği ile oyunu ve topluluğunu genişletmeye devam edeceğiz.” dedi.

World War Z, Sabre’nin “yüzlerce” zombiyi aynı anda ekranda gösterebilen kendi “Swarm Engine” ini kullanıyor. Oyunda, New York, Kudüs, Moskova ve Tokyo gibi yerlerdeki dört kişilik kooperatif görevlerde altı farklı sınıftan biri olarak oynuyorsunuz. Zombilere karşı savaşmanın yanı sıra, World War Z, takım tabanlı PvP için çok oyunculu desteği de sunuyor.

World War Z, PS4 ve Xbox One’da 40 dolar ve PC’de 35 dolar ile gelen, bütçeye uygun bir oyundur. Sadece dijital olarak mevcuttur.

World War Z | Dünyalar Savaşı Z İnceleme – Game Play