World War Z, Yeni Görev ve Özel Zombi İçeren DLC Alacak

World War Z, Yeni Görev ve Özel Zombi İçeren DLC Alacak

Saber Interactive ve Focus Home Interactive, son zamanlarda merakla beklenen World War Z oyununu resmen serbest bıraktı; bu, tüm dünyadaki oyuncuların Left 4 Dead tarzında zombi ordularını öldürmeye başladığı anlamına geliyor. Bununla birlikte bazı sorunların, yol boyunca bir ya da iki kez yaşandığını, ancak dev ekibinin ortaya çıkmış olabilecek sorunları gidermek için sıkı çalıştığını söyledi. Uğraştıkları diğer bir şey de, birincisi gelecek ay gelmek üzere olan yeni oyun için daha fazla içerik ve hayranları için birkaç yeni özellik içeriyor.

 

World War Z Twitter hesabında açıklandığı gibi, yaklaşan DLC Tokyo merkezli yeni bir görev ekleyecek. Buna ek olarak, eğlenceye katılan “yeni bir özel zombi” olacak, böylece oyuncular için kesinlikle ilginç olabilir. İşleri daha da iyi hale getirmek için gelen DLC, tüm oyunculara ücretsiz olacak.

World War Z hakkında daha fazla bilgi için:

“World War Z, oyuncuları New York, Moskova, Kudüs ve daha fazlası dahil olmak üzere tüm dünyadaki benzersiz hikayelerin zombi dolu bir yolculuğuna çıkarıyor. Bu oyun, yüzlerce hızlı hareket eden, kana susamış zombiyi oyuncular üzerine serbest bırakan Saber’in dinamik Swarm Engine ™ kalp atışı aksiyon deneyimi için. Ölümcül tehditleri parçalamak ve yok etmek için ölümcül silahlar, patlayıcılar, taretler, tuzaklar ve barikatlar kullanarak takım arkadaşlarınızla birlikte çalışın, ardından kahramanlarınızı daha da zor hayatta kalmak için seviyelendirin ve özelleştirin.”

 

Muazzam görkemli itfaiyelerde yüzlerce zombinin savaş süreleri

Kafes hikaye odaklı mücâdele

Oyuncu vs Oyuncu vs Zombies modlarında diğer hayatta kalanlarla savaşın

Seviye 6 karakter sınıfları ve daha büyük zorluklarla başa çıkmak için silah geliştirmeleri

 

World War Z şu anda PC, PlayStation 4 ve Xbox One’da mevcut. Yaklaşan DLC için belirli bir tarih belirtilmedi, ancak Mayıs ayında gelecek.

 

Bütün bunlar hakkında ne düşünüyorsun? World War Z’de daha fazla içerik için heyecanlı mısın?

World War Z | Dünyalar Savaşı Z İnceleme – Game Play