WoT Sistem Gereksinimleri (World of Tanks Sistem Gereksinimleri)

WoT Sistem Gereksinimleri (World of Tanks Sistem Gereksinimleri)

World of Tanks (WoT)

World of Tanks (WoT)

World of Tanks (WoT), 20. yüzyılın ortalarında (1930’lar – 1960’lar) dönemi savaş araçlarını içeren, Belarus şirketi Wargaming tarafından geliştirilen çok oyunculu bir çevrimiçi oyundur. Oyun ücretsiz olduğu bir serbest işletme modeli üzerine kuruludur, ancak katılımcılar “premium” özelliklerin kullanımı için bir ücret ödeme seçeneğine de sahiptir. Odak, her oyuncuya hafif, orta veya ağır bir tank, tank yok edici veya kendinden tahrikli silah olabilen bir zırhlı aracı kontrol eden oyuncuya karşı oyuncu oynanışı üzerinedir. World of Tanks, World Cyber Games 2012’de bir eSports oyunu olarak görüldü.

World of Tanks, birden fazla oyun konsoluna taşındı. World of Tanks: Xbox 360 Edition adlı Wargaming West stüdyosu tarafından bir Xbox 360 sürümü geliştirilmiştir. Xbox 360 oyuncuları, Windows sürümünü oynayanlar için ayrı sunucular kullanıyor ve her sürümün oyuncuları ayrı hesaplara sahiptir. PlayStation 4 versiyonu 2016 yılında piyasaya sürüldü. World of Tanks, kısa süre önce World of Tanks Rush başlıklı bir masa oyununa ve World of Tanks: Generals başlıklı tahsil edilebilir bir kart oyununa ek olarak, World of Tanks Blitz adı altında mobil platformlara da genişledi.

Oyuncu, seçtiği tek bir zırhlı aracın kontrolünü ele geçirir ve rastgele bir haritada bir savaşa yerleştirilir. Oyuncu aracın hareketini, ateşini kontrol eder ve yazılı veya sesli sohbet yoluyla müttefik oyuncularla iletişim kurabilir. Basit bir rastgele maç, rakip takımdaki tüm araçları yok ederek veya rakip takımın üssünü ele geçirerek kazanılır. Savaşın kurallarını değiştiren başka oyun modları vardır, ancak oyun mekaniği aynı kalır. World of Tanks, kamuflaj, shell ricochets ve modül hasarı gibi çok sayıda oyun mekaniği içerir.

WoT Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7/8/10
 – İşlemci: SSE2 destekleyen en az iki (2) fiziki çekirdeğe sahip bir işlemci
 – Bellek: Windows XP SP3 için 1,5 GB, Windows Vista / 7 için 2 GB
 – Ekran kartı: 256 MB RAM’e sahip GeForce 6800 / ATI HD X2400 XT, DirectX 9.0c
 – Ses kartı: DirectX 9.0c uyumlu
 – Depolama: 16 GB Boş sabit disk alanı
 – İnternet Bağlantı Hızı: 256 Kbps

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7/8/10 64-bit
 – İşlemci: Intel Core i5-3330 (veya daha iyisi)
 – Bellek: 4 GB (veya daha fazlası)
 – Ekran kartı: GeForce GTX660 (2GB) / Radeon HD 7850 (2GB), DirectX 9.0c
 – Ses kartı: DirectX 9.0c uyumlu
 – Depolama: 30 GB Boş sabit disk alanı
 – İnternet Bağlantı Hızı: 1024 Kbps veya daha hızlı (sesli sohbet için)