WoW Shadowlands’in Beta Çıkış Tarihi Bildirildi

WoW Shadowlands’in Beta Çıkış Tarihi Bildirildi

Dün gece Blizzard tarafından düzenlenen Shadowlands güncellemesi yayını gerçekleşti. Başlıktan da anlaşılacağı gibi yayın, tamamen MMORPG World of Warcraft'ın yaklaşmakta olan genişlemesine ayrıldı. Yayın sırasında bazı iyi haberler verildi. Yaratıcılar Shadowlands'in tüm unsurlarının hazır olduğunu açıkladılar. Bununla birlikte, ek testler ve bazı detaylar gerektiğinden, yeni genişleme paketinin beta sürümü önümüzdeki hafta yayınlanacak. Beta'ya davetler, katılma isteklerini bildiren seçilmiş oyunculara gönderilecek. Beta’ya katılmak için buraya tıklayın.

Blizzard temsilcileri de mevcut planlara göre, Shadowlands'in tam sürümünün bu yılın sonunda, özellikle sonbaharda çıkacağını doğruladı. Maalesef kesin tarih belirtilmedi. Beta testi lansmanı ve önceki genişletme paketlerinin tam sürümlerinin çıkış aralıklarına bakıldığında Kasım ayının en olası tarih olduğunu düşünebiliriz. Ayrıca koronavirüs pandemisi hala sürdüğü için, bu da eklenti üzerindeki çalışmayı etkileyebilir. Ortada kesin bir tarih olmasa da, bu sonbaharın Shadowlands için son çıkış tarihi olmaması da olasılıklar arasında.

Shadowlands genişleme paketi resmi olarak geçen yılın Kasım ayının başında BlizzCon etkinliğinde duyurulmuştu. Yeni eklentinin bir parçası olarak, Azeroth'un en büyük kahramanları Sylvanas bir geçit oluşturduktan sonra yeraltı dünyası olan Shadowlands’e girecek. Ünlü yayıncı Asmongold'a göre, bir süre önce alfa versiyonunu test ettiği Shadowlands’in World of Warcraft tarihinin en iyi eklenti paketi olma şansı var. Önümüzdeki birkaç ay içinde bunu biz de öğreneceğiz.