Xbox Live Android, iOS ve Switch’teki Oyuncuları Birbirine Bağlayacak

Xbox Live Android, iOS ve Switch’teki Oyuncuları Birbirine Bağlayacak

Xbox Live Android, iOS ve Switch

Xbox Live Android, iOS ve Switch

Bir süredir Microsoft‘un platformlarının ötesinde Xbox Live‘a bir dereceye kadar erişiminiz oldu, ancak bu genellikle arkadaşlarınızla sohbet etmek veya ne oynadıklarını görmek içindi. Yakında zamanda bu destek daha önemli hale gelecektir. Yaklaşan Oyun Geliştiricileri Konferansı’ndaki bir Microsoft oturumu, Xbox Live’ın yakında hizmeti Android, iOS ve Switch oyunlarına entegre eden bir çapraz platform geliştirici kitine sahip olacağını belirtti. Hareket halindeyken başarılarınızı, kulüplerinizi, arkadaş listenizi ve “daha fazlasını” elde edersiniz ve bıraktığınız bazı deneyimlerden haberdar olabilirsiniz.

Oturum, kitte “ilk bakış” sağlayacaktır. Yazılım araç kutusu GDC başladığında tamamlanmış olsa bile, başlıkların Xbox Live’ı bir süre desteklemesini beklememelisin.

Hala büyük bir hamle ve Microsoft’un oyun stratejisinin bir parçası olarak hizmetlere yönelişini yansıtıyor. Tabii ki bu, Xbox konsolları ve Windows için bir satış perdesi olarak hizmet etmeyecektir. Telefonunuzda oyun oynuyorsanız ve düzenli olarak Xbox Live kullanıyorsanız, kişilerinizin (ve bazı durumlarda oyunlarınızın) orada olacağını bilerek bir Xbox alma olasılığınız daha yüksek olabilir.