Xbox Live Gold, Ocak Ayı Ücretsiz Olacak Oyunlar Açıklandı

Xbox Live Gold, Ocak Ayı Ücretsiz Olacak Oyunlar Açıklandı

    Her ay düzenlediği fırsatlarla oyuncuların gönlünü kazanan Xbox Live Gold sistemi, Ocak ayında vereceği oyunlar açıklandı. Yetkililerin yaptığı açıklamalara göre oyuncuların faydalanabilmesi için Ocak ayında Xbox Live Gold aboneliği bulunan oyuncular için dört tane ücretsiz oyun verilecek. Microsoft tarafından yayınlanan video’da Ocak 2020’de oyunculara bedava verilecek oyunların listesi paylaşıldı. 

    Bunların yanı sıra, eğer Xbox One veya  Xbox One X konsollarına sahipseniz ayrı bir fırsat sizleri bekliyor. Açıklamalara göre bu konsollara sahip olan oyuncular geriye uyumluluk sistemi sayesinde bedava olarak dağıtılan Xbox 360 oyunlarını da bu sistem sayesinde diğer konsollarınız da oynayabileceksiniz.

    Xbox Live Gold sistemi dahilinde dağıtılacak oyunlar, oyuncuları bayağı memnun edecek gibi görünüyor. Özellikle Styx: Shards of Darkness’ın Ocak ayı boyunca Xbox One ve Xbox One X’te ücretsiz olarak oynanabilir durum olacak. Bunun yanı sıra Xbox One için ücretsiz olan Batman: The Telltale Series- The Complete Season (Episodes 1-5)’te 16 Ocak 2020 ve 15 Şubat 2020 tarihleri arasında oynanabilecek. İşte Xbox Live Gold Aralık Ayında dağıtılacak oyunlar:

1 – 31 Aralık – Styx: Shards of Darkness
16 Aralık – 15 Ocak – Batman: The Telltale Series – The Complete Season (Episodes 1-5) 

Geriye uyumluluk ile oynanabilecek Xbox 360 oyunları

 1 – 15 Aralık – Tekken 6
16 – 31 Aralık – LEGO Star Wars 2