Xbox One X Geliştirmelerinde ‘Red Dead Redemption’ ve ‘Portal 2’ Var

Xbox One X Geliştirmelerinde ‘Red Dead Redemption’ ve ‘Portal 2’ Var

Xbox Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Xbox Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Red Dead Redemption 2, birkaç ay boyunca çıkmayacak, ancak Microsoft size en iyi şeyi verir. Şirket, ilk Red Dead Redemption dahil olmak üzere altı klasik Xbox 360 oyununa Xbox One X görsel geliştirmeleri ekledi. John Marston’un destanını 4K TV‘nizde tekrar oynamak isterseniz, sonucun çok iyi olduğunu göreceksiniz. Diğer oyunlar da aynı şekilde üst seviyeye sıçrama yapıyor. Bunlar; Darksiders, Gears of War 2, Portal 2, Sonic Generations ve Star Wars: The Force Unleashed.

Tabi Xbox One X desteğinde ısrar etmiyorsanız, daha fazlası da var. 17 Nisan’da bir dizi geriye dönük uyumluluk, The Elder Scrolls III: Morrowind, Jade Empire, Panzer Dragoon Orta ve SSX 3 olmak üzere sekiz yeni orijinal Xbox oyunu eklenecektir. 26 Nisan’da, hiç kuşkusuz ki, Star Wars’a odaklanılacak: 11 oyun, o gün orijinal Battlefront oyunlarını da içerecek şekilde Jedi Academy, Jedi Starfighter, Knights of the Old Republic II ve Republic Commando eklenecek.

Microsoft‘a sorarsanız, bu girişimin Kasım 2015’te başlamasından bu yana en büyük geriye dönük uyumluluk güncelleştirmesidir. Kütüphanede hala eksikler var, ama geçmişte olduğundan daha az göze çarpan eksiklikler bunlar. En azından yeni donanımlarda yeniden gözden geçirebileceğiniz bazı oyunlar var.

Kaynak: 1