Xbox One’da Başka Bir Ücretsiz Battle Royale Oyunu

Xbox One’da Başka Bir Ücretsiz Battle Royale Oyunu

Darwin Project Ücretsiz

Darwin Project Ücretsiz

Battle royale çılgınlığı, Scavengers Studio’nun Battle royale oyunu olan Darwin Project’te olduğu gibi ilerlemeye devam ediyor. Bu hafta Xbox One’da ücretsiz bir oyun olarak yeniden başlatıldı. Oyun orijinal olarak Xbox One’da Oyun Önizleme programında bu haftaki iş modeli geçişinden önce tamamen oynaması ücretsiz bir oyun olarak kullanıma sunuldu. Değişiklikler Xbox Wire’da duyuruldu.

Oyun için önceden para ödeyenler, nezaketle telafi ediliyor. Bir sonraki girişinizde, çok sayıda kozmetik ürün de dahil olmak üzere, envanterinizde Founder’s Pack içeriğini görmeniz gerekir. Bu bir gömlek, pantolon, zırh, kask, bot, üç balta, üç yay ve bir “tam tulum koleksiyonu” içeren iki “efsanevi” set içerir. Ayrıca, görünüm ve silahlarınızı özelleştirmek için kullanabileceğiniz diğer öğeleri de içeren 10 “hayranlık hediyesi” elde edersiniz.

Ücretsiz oynamaya geçiş ile stüdyo, kozmetik ürünleri üzerine para harcayabileceğiniz bir oyun içi mağaza da ekledi. Scavengers Studio, sattığı ürünlerin sadece kozmetik olduğunu vurguladı; Fortnite gibi satın alabileceğiniz ürünler oyun oynamayı etkilemez.

Stüdyonun açıklamalarına göre, “Ücretsiz oynamaya geçişle, ürün mağazasındaki kozmetik ürünlerin rekabet avantajı sağlamadığını ve Darwin Project’in hiçbir zaman kazanç sağlamak için ödeme almayacağını belirtmek isteriz. Bu öğeler iyi görünüyor; sadece beceri kazanmanıza yardımcı olur!”

Geliştirici aynı zamanda genel olarak iş modeli geçişine de değindi, bunun “büyük bir değişim” olduğunu kabul ederken, oyun için uzun vadeli vizyonunu etkilemediğini de vurguladı.

Stüdyo, “Fiyat etiketinin düşürülmesi büyük bir değişiklik olsa da, üç yıldan fazla süredir gelişimine rehberlik eden aynı vizyona bağlı kalmaya devam ediyoruz ve bu da tüm Darwin Projeleri için yapabileceğimiz en iyi deneyimi sağlamak anlamına geliyor. Ücretsiz bir oyun modeline geçerek, hem erken benimseyenler hem de yeni gelenlerin Darwin Project‘den en iyi şekilde yararlanabileceğini umuyoruz.” dedi.

Bir üçüncü şahıs, arcade tarzı bir atıcı olan Darwin Project’in battle royale türündeki dönüşü, maçta sadece 10 oyuncu olduğunu gösteriyor. Bir kişi; haritayı yukarıdan gören ve konumlarını ortaya çıkararak veya bir yerçekimi fırtınası yaratarak oyunculara yardımcı olabilecek veya engelleyebilecek Show Director (Gösteri Yönetmeni) olacak. Oyun henüz bitmemiş durumda, bu yüzden sizin için önemliyse, bazı hatalar ve diğer garipliklerle karşılaşabilirsiniz.

Darwin Project ücretsiz olarak PC’de de yer alıyor ancak PS4’e veya diğer sistemlere gelip gelmediğine dair henüz bir şey yok. Xbox One’da Fortnite ve PUBG gibi popülariteyi takip eden en yeni bedava battle royale oyunudur. İleriye baktığımızda, Battlefield V ve Call of Duty: Black Ops 4, bu yılın sonunda piyasaya sürüldüklerinde battle royale modlarına sahip olacaklar.