Xbox One’da Crackdown Ücretsiz

Xbox One’da Crackdown Ücretsiz

Crackdown Ücretsiz

Crackdown Ücretsiz

Orijinal Crackdown, Xbox 360 için erken bir popülerliğe sahip olmuştu. Şimdi Xbox oyuncuları 2007’ye tekrar dönmek istiyorlarsa güzel bir fırsat var. Herhangi bir açıklama olmaksızın oyun ücretsiz oldu. Hafta sonu yapılacak olan Meksika’daki XO18 etkinliği ile ilgili olabilir. Bu etkinlikte Crackdown 3, Minecraft, Sea of Thieves, State of Decay 2, Forza Horizon 4 ve Game Pass duyuruları olacak.

Crackdown Xbox One için geriye dönük uyumluluk oyunlarına eklendi ve daha güçlü Xbox One X üzerinde bir kez daha yükseltildi. Şimdi oyunu buradan indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Crackdown bir sandbox ortamında, Mercenaries: Playground of Destruction’a benzeyen bir üçüncü şahıs nişancı oyunudur. Önceden tanımlanmış Ajan karakterlerinden birini seçtikten sonra, oyuncu her çetenin Kingpin’i yenmek için atanır. Ancak bunu yapmak için kesin bir yaklaşım yoksa, oyuncuları tercih ettikleri yöntemi seçmeye ayırır. Oyuncu Kingpin ve onun korumaları ile her zaman karşılaşabilirken, Kingpin’in hücum ve savunmasının belirli yönlerinden sorumlu olan çeşitli Generalleri karşı karşıya getirerek ve yenerek Kingpin’i çıkarma şansını artırabilir.