Xenon Racer Geliyor

Xenon Racer Geliyor

Soedesco tarafından yayınlanan ve 3Dclouds.it tarafından geliştirilen Xenon Racer, 26 Mart 2019’da fiziksel ve dijital olarak başlatılacak olan fütüristik bir yarış oyunudur. 3DClouds.it’nin İcra Kurulu Başkanı, Francesco Bruschi, resmi PlayStation Blogu aracılığıyla yayınlanma tarihini duyurdu. Bruschi ayrıca hayatının bir go-kart sürücüsü olarak yaşadığı deneyimlerin oyunun bazı özelliklerini nasıl etkilediğini ayrıntılı olarak açıkladı.

Fütüristik ortam, takım için yaratıcı bir özgürlük oluştururken, izleyicilere bunun bir kemeraltı deneyimi olduğunu gösterdi. Sürüklenen sistemi mükemmelleştirmek, ekibin öncelikli odak noktasıydı, böylece her yarış eğlenceli ve benzersiz olabilirdi.

 

Araç kişiselleştirme Xenon Racer’da zengin içeriklerle sunuluyor. Oyuncular ekstra kıyfetler ekleyebilir, renk paletiyle oynayabilir ve aracın istatistiklerini değiştirmek için fazladan parçalar ekleyebilir. Xenon Racer, yüksek hız ve sıkı dönüşleriyle gerçek hayattaki kart yarışlarının adrenalinini taklit etmek içindir.

Yarış arabası ve hoverkraftın bir karışımı olan oyunda oyuncular direksiyon başında kalabilir ve yalnız, çevrimiçi veya yerel bölünmüş ekran üzerinden oynayabilir. Tokyo, Dubai, Boston ve daha fazlasında yarışacaksınız. 2030’da yer alan ünvan, otomotiv endüstrisinin on bir yılda nerede olacağı konusunda iddialı bir projeksiyon gibi görünüyor. Ancak, bu hayal edilen geleceğe o kadar çabuk ulaşılmasa bile, hayranlar şimdiki zamanda eğlenebilirler. Sonuçta, Xenon Racer’ın lansmanı çok yakında.

Steam Linkine Buradan Ulaşabilirsiniz.