Xenonauts 2’nin büyük güncellemesiyle yeni görevler, yeni UFO ve daha fazlası ortaya çıktı

Xenonauts 2’nin büyük güncellemesiyle yeni görevler, yeni UFO ve daha fazlası ortaya çıktı

Xenonauts 2, Temmuz 2023’te erken erişimde piyasaya sürülen, orijinal XCOM’dan bu yana en sevilen tur tabanlı taktiksel oyunlardan birinin devamıdır. 19 Şubat 2024’te oyun için 1.3 güncellemesiyle birlikte, uzaylı avcıları için çok sayıda yeni içerik ve zorluklar eklendi.

“Kruzer” sınıfı UFO’lar artık uzaylılar tarafından kullanılabilir durumda ve Xenonautlara hayatı zorlaştıracak, özellikle de bu yeni taşıtların mürettebatları güçlü termonükleer silahlarla donatılmış durumda – bu da tamamen yeni bir tehdit oluşturmaktadır. Neyse ki, Xenonautlarınıza bu sorunlarla başa çıkmanıza yardımcı olacak yeni oyuncaklar da sunulacaktır.

Tabii ki, bu termonükleer silahları araştırabilir ve yeniden tasarlayabilirsiniz, bunları kendi cephaneliğinize ekleyerek uzaylılara kendi ilacınızı denemelerine izin verebilirsiniz. 1.3 güncellemesi ile artık bordo gemilerinizi ve onları durdurucuları üçüncü seviyeye yükseltebileceksiniz, bu da onları öncekinden çok daha güvenilir hava üstünlüğü mücadelesine dayanabileceği anlamına gelir. Xenonautlar için başka büyük bir artı, tamamen yeni ARES platformu olacak, test edilmiş MARS’ın yeni nesil bir versiyonu – bu uzaktan kumandalı silah platformu, yeryüzünde süzülmek için uzaylı teknolojisini kullanmaktadır.

Ayrıca, oyuna erken dönemde canlılık kazandırmak ve özellikle temizlik işçileriyle savaşmak için bir dizi yeni harita tanıtıldı – bu, geçen yıl ilk sürümde yaşadığım sıkıntılardan biri olan harita çeşitliliğinin eksikliği nedeniyle çok hoş bir gelişme. .

Teknik açıdan, geliştiriciler oyunun tüm bölümlerinde öncekinden yaklaşık% 30 daha hızlı yükleneceğini belirtti. Taktik bilgilendirme toplantıları da yüklenme ekranına taşındı ve bu da sizi ve eylem arasında başka bir engeli ortadan kaldırdı. Bu arada, 1.3 güncellemesi AI’e birçok iyileştirme getirdi, örneğin sivil nüfus artık intihar eğiliminde değil.

Değişikliklerin tam listesini buradan okuyabilirsiniz.

Xenonauts 2, Steam, GOG ve Epic Games Store’da erken erişimde PC için mevcuttur.