XPrime Oyuncu Koltuğu Tanıtımı

XPrime Oyuncu Koltuğu Tanıtımı

Bilgisayar başında geçirdiğimiz her zaman bizler için keyifli ve işlevsel olarak kaliteli zaman geçirmemizi sağlamaktadır. Son yıllarda artan e spor oyunları ile oyuncu koltukları çok rekabet görmektedir. Bu yoğun ilgi farklı marka ve çeşitliliğe neden olmuştur. Oyuncu koltuğu serilerinde sizlere en iyi oyuncu koltuğunu vermektedir.

Oyuncu Koltuğu

Oyuncu koltukları genel olarak gamer oyuncular tarafından kullanılan bel ve sırt çevresini destekleyen bir üründür. Ürün kullanımı sırasında kullanıcılarda oluşacak her hangi ağrı durumu oluşmamaktadır. Oyun anındaki performansı arttırmanın en etkili yöntemi idir. Performans sadece sizler için geçici olabilir bu nedenle, daha uzun oyun performansı için oyuncu koltuğu çeşitleri ile sizlere en iyi kaliteyi sunmaktadır.

Oyuncu Koltukları

Kalite anlamında alanının en iyi markası olmaktadır. Rahatlık, kalite, çeşitlilik ve ekonomik anlamda tam bir performans koltuğudur. Koltuğun tasarımı ve özellikleri her kullanıcıya göre değişmektedir. Oyuncu koltuğu çeşitliliği en kaliteli koltuğu seçmenizde, sizlere çok kaliteli bir oyun konforu sunmaktadır.

Oyuncu Koltukları Özellikleri

  • Sırtlık kısmı 180 derece dönmketedşr.

  • Çift kol mekanizma

  • Krom amortisör

  • Parke çizmesini önleyen tekerlekler

  • Kaliteli sünger yapısı 60 Dansite Dökme Sünger

  • Kaliteli deri yapısında, dökülme ve yırtılma olmaz,

  • Bel ve sırt kısımları saran ortopedik alan

Oyuncu Koltuğu Çeşitleri

Oyuncu koltukları çeşitlilik olarak çeşitlilik anlamında çok geniş gamer koltuğu modelleri vardır. Bu modeller oyuna göre ya da sizlerin rahatına göre tasarlanmaktadır. BU modellerin çeşitlilik olarak

Oyuncu Masası

Oyuncu masaları kullanım olarak sizlere desteği olan en değerli ürünlerin başında gelmektedir. Masanın oyuncuya verdiği hisler arttırmakta olup tam bir performns endeksli çalışmaktadır. Oyuncu masalarındaki kaymayan mouse ped alanı ve şeçecek olmadığı için meyve suyu ile çalışmaya devam ederken ani dökülmelere karşı korumalı olarak üst kısımda bulunan kaydırmaz ürünlerin en kolay ve sağlamıdır.

Profesyonel oyuncular için son model patentli tasarım ve ergonomi

  • Titanyum görünümlü masaüstü kaplama

  • stetik ve dayanıklı metal gövde

  • Masa kenarlarında şık görünümlü ayarlanabilir RGB Led ışıklandırma

  • Profesyonel oyuncular için farklı özelliklerde 4 adet USB girişli game pad tutucu

  • XL size profesyonel oyuncu su geçirmez yüzeyli mouse pad

  • Masa üstü kablo kanalları

  • Masa altı kablo toparlayıcısı

  • Kullanışlı kulaklık ve çanta askısı

  • Yüksekliği ayarlanabilir masa ayak pabuçları

Sizler için oyuncu masası her geçen gün daha çok isteyeceğiniz bir ürün olmaktadır. Bu nedenle günümüzdeki kadar korona vakaları ver iken kullanabileceğiniz ürünlerin başında gelmektedir

Çalışma Sandalyesi

Destekleyici bir ofis koltuğu verimliliği artırdığı ve içinde oturan kişinin verimliliğini en üst düzeye çıkardığı bilinmektedir. Öte yandan, kötü bir ofis koltuğu, iş yerinde zaman kaybına, sırt gerginliğine, bacak sorunlarına neden olmaktadır, doğru ve kaliteli ofis koltuğu oluşmaktadır.

Bir Çalışma Sandalyesi Nasıl Olmalı?

Çalışma koltukları, herhangi bir ofisin dekorunun bir parçasıdır ve birçok kişi, sandalyenin onu kullanan kişi üzerindeki sağlık etkileri hakkında endişelenmeden sadece iyi görünmelerini sağlamaya çalışır. Sandalyenin tasarımı, her şeyin üstünde görülmemelidir.

Bel Desteği: İyi bir çalışma koltuğu bel için desteği olmalıdır. Sandalye, sırta oturmasını sağlayan ayarlanabilir bir bel desteğine sahip olmalıdır. Bu, kötüleşebilen ve siyatik haline gelebilecek sırt gerginliğinin önlenmesinde önemlidir.

Ayarlanabilirlik: Hemen hemen tüm ofis koltukları yükseklik ve kol ayarına sahiptir; ancak, bunlar bir çalışma koltuğu için alışveriş yaparken aranacak en önemli ayar değildir. En iyi çalışma koltuklarının bazıları 14’e kadar farklı ayara sahip olabilir. Ayarlanabilir olması gereken önemli özellikler arasında bel desteği, kol genişliği ve yüksekliği, koltuk arkalığı genişliği ve yüksekliği, koltuk ve sırt açısı ve gerginlik kontrolü yer alır. Desteklerin birçoğu kadran kontrollü iken, birkaçı kan basıncı manşet pompasına benzer şekilde elle tutulan bir ampul pompası ile kontrol edilir.

Tekerlek Tabanı: Neredeyse tüm çalışma koltukları bir tekerlek tabanına sahiptir; ancak, ofis halı kaplıysa, özellikle halı için yapılmış tekerlekli bir sandalye almak gerekebilir. Yuvarlanma, ulaşılamayan eşyaları almak için bir masaya uzanma nedeniyle zorlanmanın önlenmesinde önemlidir.

Döner Taban: Tüm ofis koltukları, masanın çeşitli kısımlarına kolay erişim sağlamak için serbestçe dönmelidir. Sandalye serbestçe dönmüyorsa, kol yorgunluğu, çeşitli eşyalara ulaşmak için aşırı uzanmadan kaynaklanabilir.

Kumaş: Sandalyenin içinde oturduktan saatler sonra ısınmasını ve rahatsız olmasını önlemek için kumaş nefes alabilir olmalıdır. Buna ek olarak, sandalyenin tabanını minderden hissetmeden içinde oturan kişiyi desteklemek için yeterli yastığa sahip olmalıdır.