Yakında Assassin’s Creed Odyssey’e Seviye Ölçeklendirme Seçenekleri, Görevler ve Canavarlar Geliyor

Yakında Assassin’s Creed Odyssey’e Seviye Ölçeklendirme Seçenekleri, Görevler ve Canavarlar Geliyor

Assassin’s Creed Odyssey Güncellemesi

Assassin's Creed Odyssey Güncellemesi

Ubisoft’un çok garip derecede büyük Yunan destanı bu ay yeniden genişliyor. Assassin’s Creed Odyssey’i yeni bir DLC bölümüyle birlikte daha fazla ücretsiz görev, paralı asker ve en sonunda bazı seviye ölçeklendirme seçenekleriyle 2019’a geliyor. Ne zaman bitmek üzere olduğunu düşündüğünüzde, bütün bu yeni şeyler ortaya çıkıyor ve kendinizi bu antiklikte buluyorsunuz.

Shadow Heritage, Odyssey’nin en son DLC bölümüdür ve Aralık’ta başlayan Legacy of the First Blade’in hikayesini devam ettirmektedir. Destansı bir deniz savaşı vaat eden Shadow Heritage’in 15 Ocak’ta göründüğü selefinde iyileşme sağlayıp sağlamadığını öğreneceğiz.

Legacy of the First Blade için ödeme yapmanız gerekecek. Ancak Ocak’ın yeni görevlerinin geri kalanı ücretsiz olacak. Lost Tales of Greece serisinin sonuncusu Daughters of Lalaia çoktan çıktı. Haydutlara karşı kendilerini savunması için bir kadın köyünü eğitmeniz gerekecek. Temel olarak Yunan Yedi Samuray.

Ayın sonunda, ünlü bir şairin riskli performanslarına dahil olacağınız Poet’s Legacy‘sini de oynayabileceksiniz. Antik Yunanistan‘ı ziyaret ediyorsanız, bazı dramlarla uğraşmak zorundasınız.

Dev, erimiş bir çekiç kullanmak isterseniz, şanslısınız. Başka bir efsanevi yaratık, listeye ekleniyor ve Arges‘i devirip yenirseniz, onun silahını ödül olarak alacaksınız. Silah son derece tehditkar görünüyor.

Mağazada yeni donanım paketleri, Ubisoft Club’ünde başka bir teğmen, daha fazla paralı asker, yeni gravür katmanları ve son olarak seviye ölçeklendirmeden kurtulmak isteyen herkese bir imtiyaz bekleyebilirsiniz.

Yeni düşman ölçeklendirme seçenekleri, düşman ölçeklendirmeyi tamamen kaldırmanıza izin vermeyecek, ancak bunu değiştirebileceksiniz. 10 Ocak güncellemesinden sonra seçenekleri göz atın. Dört farklı seçim seçebileceksiniz. Normal şeyleri aynı tutar, heavy her düşmanı sizin seviyenize getirir, light düşmanınızın altında iki seviye ile savaşabileceğiniz anlamına gelir ve very light, onu dörde indirir. Kabus zorluklarında, seçenek devre dışı bırakılacak.