Yakında Çıkacak Mobil Oyunlar

Yakında Çıkacak Mobil Oyunlar

Yeni Çıkacak Mobil Oyunlar

Yeni Çıkacak Mobil Oyunlar

Artık vazgeçilmezlerimizden biri haline gelen akkılı telefonlarımızı kabullendik. Özellikle seyehatlermizde can sıkıntımızı gidermek için oynadığımız oyunlar. Geçtiğimiz her gün bir yenisi eklenen mobil oyunlardan yeni çıkacak olanları inceledik. Genelde internet ortamında en çok bahsedilen en çok beklenen mobil oyunlardan bazılarını sizler için seçtik.

Yakın zamanda çıkacak mobil oyunlar listemiz.

1. Naruto X Boruto Ninja Voltage

1. Naruto X Boruto Ninja Voltage

Açılan saldırıları ve her türlü Ninjutsu’yu gerçekleştirmenize izin veren basit denetimler. NARUTO ve BORUTO’dan beklediğiniz; Naruto Uzumaki’nin Rasengan gibi güçlü Ninjutsu saldırıları ve Sasuke Uchiha’nın Sharingan gibi Ninjutsu güç-up’ları gibi aksiyonlar güzel grafikler kullanılarak üretildi.

2. Morphite

2. Morphite

Android’de en çok beklenen oyunlardan biri Morphite’dır. Henüz duymadıysanız, “No Man’s Sky” ı düşünün, ama Android için olanı. Bununla birlikte birinci şahız nişancı oyunu hayal edin. Uzaydaki gezegenleri ziyaret edeceksiniz, kötü adamları vuracaksınız, nakit para kazanmak için yaratıkları tarayacaksınız, silahlarınızı ve teknolojinizi yenileyeceksiniz. Eğlenceli gibi geliyor. Eğlenceli gibi gözüküyor.

3. South Park: Phone Destroyer

3. South Park: Phone Destroyer

Bu oyun diğer platformlarda çok popüler ve son olarak Android’de yakın zamanda gelecek. Oyun içerisindeki karakterleri içeren tahsil kartlı bir savaş oyundur. Çoğu kişi, Clash Royale ve Final Fantasy’ye çok benzer olduğunu söylüyor. Sıra tabanlı bir oyunda destenizdeki dört kartla savaşın.