Yakında yayınlanacak mı? Prince of Persia Sands of Time’ın yeniden yapımıyla ilgili bir ödül listesi internete sızdı.

Yakında yayınlanacak mı? Prince of Persia Sands of Time’ın yeniden yapımıyla ilgili bir ödül listesi internete sızdı.

Prince Of Persia Sands Of Time’in Remake’i, bazı son olaylardan anlaşıldığına göre, birçok kişinin beklediğinden daha yakın bir zamanda piyasaya sürülebilir.

ResetERA forumlarında farkedildiği gibi, oyunun başarımlar listesi PlayStation Network’de ortaya çıktı, bu da çıkış tarihinin duyurulmasının ve oyunun yakın gelecekte piyasaya sürülmesinin mümkün olabileceğini düşündürüyor. Bu başarımlar listesi daha önce zaten PlayStation Network’e eklenmiş olsa da, PSNProfiles daha önce oyunun platin başarı oranını %50’nin üzerinde gösteriyordu, ancak şimdi %0 gösteriyor gibi görünüyor.

Prince Of Persia Sands Of Time’ın Remake’i 2021 yılında piyasaya sürülmesi planlanıyordu, ancak gelişme sorunları nedeniyle Ubisoft’ı oyunun çıkış tarihini birkaç kez ertelemeye zorladı. Sonunda geliştirme yeniden başlatıldı ve oyun orijinal oyunu piyasaya süren Ubisoft Montreal stüdyosuna devredildi. Kasım ayında önemli bir gelişme sağlandıktan sonra, uzun zamandır beklenen yeniden yapımın nihayet sorunsuz ilerlediği ortaya çıkıyor.