Yakuza 0 PC Fragmanı Garip ve Harika

Yakuza 0 PC Fragmanı Garip ve Harika

Yakuza 0 PC

Yakuza 0 PC

E3 2018’de PC Gaming Show’da öğrenildiği gibi, Yakuza 0 bugün PC’ye geliyor. Yapılan incelemelere göre oldukça iyi gibi görünüyor. Ve videoyu incelerseniz fragman keskin takım elbiseli birbirlerine bok saçan yakışıklı erkeklerle dolu.

Ayrıca bowling, karaokede şarkı söyleme, minigames dansı, yarı çıplak kadın güreşi ve orada iyi bir önlem için dalgın duşcu adam var.

Yayıncı Sega, tüm bunların “80’ler” in “ışıltılı, ihtişamlı ve kararsız çöküşü” olarak nitelendiriyor. Bu çok garip görünüyor. Ayrıca gayretli bir savaştan ötürü en iyi, en komik ve en neşelendirici oyun olabilir.

Sega’nın resmi açıklaması ise şöyle:

“Uzun süren serilerden bir prequel olan Yakuza 0, Yakuza serisine mükemmel bir giriş noktasıdır. Efsanevi Dojima Ejderi, Kazuma Kiryu ve seri düzenli Goro Majima ile zengin bir destan edinerek, genç yakuza olarak ahlaki ikilemlerin sürükleyici köklerini deneyimliyorlar.

Kamurocho (Tokyo) ve Sotenbori’nin (Osaka) neon ışıklı sokaklarını keşfedin, üç farklı dövüş stilini kullanırken sokak çetelerinden nakit para kazın (tam anlamıyla). 100’den fazla alt bölgedeki sivillere yardım edin, kendi işinizi yönetin ve SEGA’nın arcade klasikleri, telefon kulüpleri, diskolar, cep araba yarışları ve daha fazlası ile kendinizi 1980’lerde Japonya’ya bırakın.”