Yakuza 7 Sıra Tabanlı Dövüş ve Daha Fazlasıyla Açıklandı

Yakuza 7 Sıra Tabanlı Dövüş ve Daha Fazlasıyla Açıklandı

Yakuza 7

Yakuza 7

Sega resmi olarak bir sonraki Yakuza oyununu tamamladı ve aksiyon serileri için büyük bir değişiklik içeriyor. Basın toplantısında bugün seri yaratıcısı Toshihiro Nagoshi yeni oyunu Yakuza 7 olarak tanıttı. Nagoshi, Yakuza serisi için “dönüm noktası” anı olmayı hedefliyor, dedi.

Yokohama’da belirlenen oyunda ana karakter olarak Ichiban Kasuga bulunuyor. Görünüşe göre, Kasuga, Square Enix’in Dragon Quest serisinin büyük bir hayranı ve Sega, Yakuza 7’deki Dragon Quest serisi hakkında konuşabilmek için bir anlaşma yaptı.

Yakuza serisi büyük bir değişim içinde, dövüş şimdi sıra tabanlı bir sistemde oynuyor gibi görünüyor. Bunu videoda çalışırken görebilirsiniz. İlginç bir şekilde, geliştiriciler, Ryu Ga Gotoku Studio, bu yıl Yakuza dövüşün sırayla değişeceğini belirten bir şaka yapmıştı. Görünüşe göre, gerçekten öyle.

Nagoshi, basın toplantısında, hayranların dövüş sistemindeki değişikliği memnuniyetle karşılayacağını umduğunu ve öyle olmazsa geliştiricilerin bir sonraki sürümde geri dönmeyi düşüneceklerini söyledi.

Yakuza 7, 16 Ocak 2020’de PlayStation 4 için Japonya’da piyasaya sürülecek. Oyun 2020’de Batı’da yayınlanacak.

Yeni açılan Yakuza 7 web sitesi, oyun için çok sayıda yeni resim içeriyor. Bazılarına göz atabilirsiniz.