Yakuza: Like A Dragon'ın PS5 İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

Yakuza: Like A Dragon'ın PS5 İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

Yakuza: Like a Dragon'in PS5 için çıkış tarihi açıklandı. Son bilgilere göre oyun 2 Mart 2021'de piyasaya sürülecek. Bu arada, oyunun diğer tüm serileri tarihlerini yeni nesil Xbox konsolları ile aynı zamana getirecek şekilde değiştiriyor. Like a Dragon, Xbox Series X / Series S, PS4, Xbox One ve PC için 10 Kasım 2020'de yayınlanacak.

Sega daha önce Like a Dragon'un bir PS5 sürümü alacağını doğruladı ve PS4 sürümünden bir yükseltme sözü verdi. Ve gerçekten de, PS4 sürümünü dijital olarak satın almak, piyasaya çıktığında PS5 sürümünü ücretsiz indirme hakkı verecektir.

Xbox One'da Like a Dragon satın alırsanız, Xbox Smart Delivery aracılığıyla otomatik olarak bir Series X sürümü de alırsınız. Ek olarak, Like a Dragon çapraz ilerlemeyi de destekliyor, bu nedenle oyunu Xbox One'da oynarsanız Series X'e de ilerlemeniz aktarılır.

Yakuza: Like a Dragon, Ocak ayında Japonya'da piyasaya sürüldü ve Kasım ayında gelen Batı yerelleştirilmesinde İngilizce seslendirmeler yer alacak. Aynı zamanda Arakawa Ailesi'nin reisi Masumi Arakawa rolünde aktör George Takei yer alacak.

Diğer Yakuza oyunlarından farklı olarak Like a Dragon, kahramının en sevdiği oyun Dragon Quest'i temel alan sıra tabanlı RPG tarzı savaşa sahip olacak. Oyuncular ayrıca karaoke seansları ve go-kart yarışları gibi mini oyunlara da katılabilir.