Yaratıcı Profesyonellerin Aradığı Performans: Acer ConceptD 7 Dizüstü Bilgisayar

Yaratıcı Profesyonellerin Aradığı Performans: Acer ConceptD 7 Dizüstü Bilgisayar

 

Editör Özeti:

  • ConceptD 7 dizüstü bilgisayar, 2D ve 3D içerik üretimiyle uğraşan video editörler, grafik tasarımcılar ve tasarım stüdyoları için taşınabilirliği yüksek performansla buluşturuyor.
  • PANTONE® onaylı 4K UHD ekranı, yüksek ekran gövde oranında gerçek renkler sunuyor.
  • Yüksek verimliliğe sahip dikkat çeken termal soğutma teknolojisiyle gürültü seviyesi 40 dBA’nın altına düşüyor ve ağır iş yükleri altında dahi cihazın serin kalması sağlanıyor.

ConceptD 7 dizüstü bilgisayar, 10. Nesil Intel® Core™ i7-10750H işlemci, NVIDIA® GeForce® RTX 2080 SUPER™ MaxQ grafik kartı, 16 GB DDR4 bellek ve 1 TB PCIe NVMe SSD şeklindeki güçlü konfigürasyonu sayesinde 2D ve 3D tasarımları üzerinde çalışan profesyonel kullanıcıların performanstan ödün vermeden çalışabilmesini mümkün kılıyor.  Zamanının ötesinde tasarım anlayışı ile son derece modern bir cihaz olan ConceptD 7 aynı zamanda 2020 Red Dot Tasarım Ödülünün sahibi olan modeller arasında yer alıyor.

ConceptD 7’nin PANTONE® onaylı 4K UHD (3840 x 2160 piksel) IPS ekranı, Adobe RGB® renk gamının yüzde 100’ünü kapsıyor ve Delta E 2 seviyesinde üstün renk doğruluğu sunuyor. Dolayısıyla da renk hassasiyetinin maksimum önem kazandığı tasarım işlerinde, kullanıcıları destekliyor. Dar çerçeveleri sayesinde %81’lik ekran-gövde oranı sunan 15,6 inç büyüklüğündeki ve 400 nit parlaklığındaki ekran, kullanıcıların çalıştıkları projeyi tüm ayrıntılarıyla görmesine olanak tanıyor.

Hareket Halindeyken Bile Yüksek Performans

Özel katı seramik koruyucu katman sayesinde sağlam, lekeye dayanıklı ve pürüzsüz beyaz kaplamasıyla göz dolduran ConceptD 7, tamamen metalden oluşan birinci sınıf, hafif kasasıyla, 17,9 mm inceliğe ve 2,1 kg ağırlığa sahip. Dizüstü bilgisayar aynı zamanda gün boyu dayanan pil ömrüyle de hareket halindeyken dahi daha rahat ve konforlu bir tasarım deneyimi yaşatıyor.

Acer, yüksek işlemci ve grafik gücü gerektiren donanımlarda oluşması muhtemelen ısınma sorununu ise stratejik olarak yerleştirilmiş 3 adet soğutma fanı ve 3 adet ısı borusu ile yeni termal soğutma teknolojisi sayesinde çözüyor. Bu teknolojinin oluşturduğu aerodinamik “girdap akışı” tüm bileşenlerin serin kalmasını sağlarken yüzeyde sıcaklık oluşmasını da engelliyor. Üstelik yüksek performansla çalışan bilgisayarın gürültü düzeyini de 40 dBA’nın altında tutuyor.

Çeşitli Bağlantı Seçenekleri ile Daha Yüksek Verimlilik

Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) standardına sahip ConceptD 7, standart 802.11ac 2×2 80 MHz (867 Mbps) bağlantıya göre 3 kata kadar daha yüksek hız sunuyor. Bu özellik kullanıcıların, yayın yaparken veya video konferanslarda karşılaştıkları gecikmeyi azaltıyor. Dizüstü bilgisayar, HDMI, birden fazla ekranla hızlı ve sorunsuz bağlantı imkanı sunan mini DP 1.4, 3 adet 2. Nesil USB 3.2, 40 Gb/sn’ye kadar dosya aktarım hızına sahip Thunderbolt™ 3 ve USB Type-C gibi tüm ihtiyaç duyulabilecek bağlantı noktalarına sahip.

DTS® X: Ultra ile ConceptD 7’nin özel olarak ayarlanmış çift ön hoparlörü, canlı yayınlar, sunumlar ve çevrim içi toplantılar için önemli olan üstün ses kalitesini sağlıyor.

Mühendisler, mimarlar, videografi, sinematografi ve 3D animasyon uzmanları, yapay zeka profesyonelleri ve daha birçok uzmanın taleplerini karşılamak için Bağımsız Yazılım Üreticileri (ISV'ler) tarafından test edilmiş ve onaylanmış bir donanım çözümü gerekir. İşte ConceptD 7 dizüstü bilgisayar da şık kasasında bir araya getirdiği yüksek performans ve en yeni teknolojilerle ISV sertifikalı donanımlar sunuyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik

Acer ConceptD 7 dizüstü bilgisayar, 19.999 TL’lik fiyatıyla satışta.