Yaygınlık, geliştiricileri daha da çalışmaya zorluyor. Yeni içerik yolda

Yaygınlık, geliştiricileri daha da çalışmaya zorluyor. Yeni içerik yolda


Bu fantezi rol yapma oyunu sizi efsanevi bir açık dünya olan Emberfall dünyasına götürüyor. Bu dünya bir zamanlar parlak bir krallıktı, ancak şimdi çöküşe geçmiş ve tamamen yok olmanın eşiğinde.

Bir zamanlar burada sihir ve uyum hüküm sürüyordu, ancak geçmişte korkunç bir şey oldu. Gizemli karanlık sis, Emberfall topraklarını saran ve tutsak olan herkesi canavar mutasyonlara ve düşmüş yaratıklara dönüştüren bir felakete dönüştü. Eski dönem savaşçılarından biri olan ve Fireborn adı verilen bir rolde uyanan biri olarak, halkınızı ve bu dünyayı yaklaşan yok olmaktan kurtarmak için görevlendirilirsiniz.

Ve işte Emberfall’ın enginliklerinde tehlikeli bir maceraya atılıyorsunuz. Sizi kaplayan çeşitli yerler var – karanlık zindanlardan ve antik kalıntılardan sihirli ormanlara ve gizli mağaralara. Canavar ordularıyla savaşacak, gizemli yerleri keşfedecek, bu dünyayı dolduran benzersiz karakterlerle tanışacak ve kahramanınızı geliştirerek ona yeni yetenekler ve beceriler kazandıracaksınız.

Oyunun başında karakteriniz, silahınız ve hayatta kalmak için kararlılığınız dışında hiçbir şeye sahip olmadan vahşi bir alanda tek başına kalır. Birçok sınavdan geçmeniz gerekecek – terk edilmiş şehir kalıntıları arasında dolaşmak, canavarlar ve ölülerle savaşmak, değerli artefaktları bulmak ve becerilerinizi geliştirmek zorunda kalacaksınız, böylece sonunda güç toplayacak ve bu dünyanın ana kötülüğüne meydan okuyacaksınız.

Emberfall’da seyahat ederken, Hörtost Waste’in gizemli çölünden karanlık Razgul Ormanı’na kadar çeşitli yerleri ziyaret edeceksiniz. Ayrıca, bu toprakları ele geçirmeden önce bu toprakları işgal eden eşsiz kültürler ve eski mitlerle tanışacaksınız.

Oyunun temel özelliklerinden biri, farklı yapılar inşa etme yeteneği veren voxel yapı sistemidir – küçük sığınaklardan tam kaleyelere kadar. Çok sayıda inşaat malzemesine, mobilyalara ve dekora erişiminiz olacak. Ayrıca, topraklarınızda zamanla dükkânların açılmasına izin verecek olan geçici olmayan karakterler de olacak ve bu size epik silahlar ve zırhlar demetme yeteneği kazandıracak.

Oyunda bulunan çeşitli silah ve zırh çeşitliliği, dünyada bulunabilen veya tüccarlardan satın alabileceğiniz, ayrıca demircilik ve terzilik becerisiyle kendiniz üretebileceğiniz yanı sıra size sunulan bir diğer özelliktir. Kılıç ve kalkan ustalığınızı geliştirerek veya ok atma ve sihir sanatını öğrenerek, düşman ordularına karşı güvenle durabileceksiniz.

Projelerin bir diğer önemli özelliği de kooperatif modun desteklenmesidir. Arkadaşlarınızla bir araya gelerek 16 kişilik bir takım oluşturabilir ve yeraltı yerleri yağmalayabilir, düşman üslerine baskın düzenleyebilir, yağmaladığınız kıçık eşyaları paylaşabilir ve birlikte dünyayı kurtarmak için becerilerinizi birleştirebilirsiniz.