Yazın Yeni Bir Forza Motosport Betası Yayınlanacak

Yazın Yeni Bir Forza Motosport Betası Yayınlanacak

Forza serisinin sekizinci oyunu hakkında hala çok az şey biliyoruz, ancak geliştirici Turn 10, oyunu test etmeye devam ediyor. Bir beta besti geçtiğimiz günlerde sonlandı ve stüdyo geçtiğimiz gün, ilerleyen aylarda yeni bir tanesinin geleceğini duyurdu.

Forza serisi hakkında güncellemeler sunan geliştirici tarafından yürütülen Forza Monthly'nin en son bölümünde, Kreatif Direktör Chris Esaki oyun testlerinin nasıl çalıştığı ve ne için kullanıldığı hakkında bazı ek ayrıntılar verdi. Topluluğun üyelerini içeren ilk testin Mayıs ayı başlarında tamamlandığını ve katılımcıların oyunun çok oyunculu bileşenini uygulamalı olarak test edebileceklerini açıkladı.

 

Buna ek olarak Esaki, Turn 10'un bu yaz başka bir topluluk oyun testi gerçekleştireceğini açıkladı. Stüdyo bu olayları izleyicilerinden geri bildirim almak için kullanıyor ve her test muhtemelen oyunun çok dar bir bölümüne odaklanacak gibi görünüyor. 

Forza Motosport, Microsoft'un Temmuz 2020'de düzenlenen Xbox Series X etkinliği sırasında duyuruldu. O günden bu yana Microsoft cephesinden çok az bilgi geldi. Önümüzdeki günlerde yeni gelişmelerin yaşanmasını bekliyoruz.