Yeni 3 Tane Daha Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Eklendi

Yeni 3 Tane Daha Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Eklendi

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Xbox One‘ın geriye dönük uyumluluk kataloğu daha da büyümeye devam ediyor. Major Nelson tarafından Twitter’da duyurulduğu gibi, Xbox One’daki geriye dönük uyumluluk kütüphanesine yönelik yeni Xbox 360 eklentileri, 2K Games’den üç oyun içeriyor: The Darkness, The Bureau: XCOM Declassified ve Duke Nukem Forever.

Ekstra iyi bir haber daha; her oyun şu anda satışta. Faith No More ve Mr. Bungle şarkıcısı Mike Patton’ın korkunç bir canavarı seslendiren özelliklere sahip The Darkness, sadece 4 dolara alınabilir. İlk olarak, değiştirilmeden önce birinci şahıs nişancı olarak ilan edilen The Bureau: XCOM Declassified, 4 dolara sahip olunabilir. Duke Nukem Forever da 4 dolara alınabilir. Gearbox Software tarafından geliştirilen oyun, video oyunlarının Çin Demokrasisi’dir. Guns ‘N Roses albümünde olduğu gibi, birçoğu asla yayınlanmayacağına inandı. Ama yayınlandı.

Her zaman olduğu gibi, bu oyunlara zaten sahipseniz, diski sadece Xbox One’ınıza yerleştirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Bunları dijital olarak sahipseniz, bunları oyun koleksiyonunuzda bulabilir ve yeniden indirebilirsiniz.