Yeni Alien Oyunu Gelebilir

Yeni Alien Oyunu Gelebilir

Alien Blackout

Alien Blackout

Ocak ayında açıklanan yeni Alien oyununun artık bir ismi olabileceği anlaşılıyor. 20th Century Fox, Alien: Blackout adlı yeni bir video oyunu için bir ticari marka başvurusu yaptı.

Ticari marka başvuruları her zaman yeni bir ürünün duyurulmasına neden olmaz. 20th Century Fox’un, gelecekte Alien: Blackout adlı bir oyun yapma fırsatını kaptırmamak için ticari marka başvursu yapması mümkündür. Buna benzer şekilde daha önce Activision, Call of Duty: Secret Warfare gibi hiç gelmeyen oyunlar yayınladı.

Eğer Alien: Blackout gerçekten bir oyunsa, 6 Aralık’ta yapılacak olan The Game Awards’da ilan edilecektir. Organizatör Geoff Keighley, bu yılki gösterinin “büyük seriler” de dahil olmak üzere birçok duyuruyu ve sürprizleri içereceğini belirtti. Alien serisi kesinlikle “büyük bir seri” olma kriterlerini yerine getiriyor.

Bu ayın başlarında, Keighley “Worlds Will Change” sloganıyla The Game Awards için şifreli bir video yayınladı. Şaşırtıcı bir şekilde, yazı tipi Weyland Industries’in Alien serisinde kullandığı benzerliği gösteriyor.

Konsol ve PC için yeni bir Alien oyunu bu yıl Ocak ayında açıklandı. Bu oyun, 2015 yılında kurulan ve şu anda Fox’un video oyun bölümü olan FoxNext’e ait olan San Francisco merkezli Cold Iron Studios’ta geliştirilmektedir. Cold Iron, Star Trek Online, City of Heroes, BioShock Infinite, Borderlands, Doom ve Metroid Prime 3 gibi başlıklar üzerinde çalışan insanlar tarafından yönetilmektedir. Yeni Alien oyunu Cold Iron’ın serideki ilk oyunu olacaktır.

Bir nişancı olduğu gerçeğinin ötesinde, FoxNext ayrıca bu oyunun “aksiyon dolu bir oyun deneyimi sunacağını” söyledi. Şu anda başka ayrıntı mevcut değil.

Henüz bir detay bulunmadığından Alien: Blackout, Cold Iron’ın yapacağı oyununun adı veya tamamen başka bir şey olabilir.