Yeni Anthem Fragamnı Hikayeyi, Dövüşü ve Dünyayı Gösteriyor

Yeni Anthem Fragamnı Hikayeyi, Dövüşü ve Dünyayı Gösteriyor

Anthem

Anthem

EA Mass Effect ve Dragon Age stüdyosu BioWare tarafından geliştirilen yaklaşan aksiyon oyunu olan Anthem için yeni bir fragman yayınladı. Fragmana “Our World, My Story” olarak adlandırıldı, oyunun yerleştirildiği evreni ve anlattığı anlatıyı oyuncuların nasıl deneyimleyeceğine dair bir anlayış sağlayan, Anthem’in merkezi sütunlarından ikisini parçalar.

BioWare, “Anthem’in kalbinde bizim Dünyamızın kavramı, Benim Hikayemin” diyor. “Paylaşılan, dinamik bir dünyanın ve kişisel bir hikayenin ayırt edici kombinasyonu. Bu iki öğenin, her bir oyuncu için benzersiz kalan bağlantılı bir dünya oluşturmaya nasıl yardımcı olduğunu keşfedin. Tüm ekibiniz için dünya anlatısı ilerler. Yardımınıza ihtiyaç duyan temsilciler tarafından sunulan patlayıcı görevler üstlenerek dünyamıza daha da fazla gireceksiniz. Bu görevler, her bir ajanın kişisel hikayelerini geliştirirken, sizi anthem kalbine götürür. Savaşların dışında, tek başına ya da arkadaşlarla keşfe çıkmak, Anthem hakkındaki sorularınızı ortaya çıkarmak ve sizi zafere götürecek güçlü eserler bulmak için serbestçe bir şans var. Bu, gerçek zamanlı hikaye anlatımı, çok oyunculu bir oyunda kişisel anlatının yeniden yapılandırılmasıdır.” diye devam ediyor BioWare.

Anthem için bir demo 1 Şubat 2019’da yayınlandığında, insanlar bunu deneyimleme fırsatı bulacaklar. Oyunun PAX paneli sırasında duyurulduğunda, “VIP demo” Xbox One ve PC’deki EA/Origin Access abonelerine sunulacak. Erişim, herhangi bir platformda ön sipariş verenlere de verilecek, bu da EA Access’in mevcut olmadığı bir PS4’e sahip olanların kalmayacağı anlamına geliyor.

Anthem’in önde gelen yapımcısı Mike Gamble, PAX’da, demonun “bir teknik test ya da geri bildirim arayan bir beta” olmadığını ve bunun yerine “oyunun bir parçası” olduğunu söyledi. EA, 22 Şubat 2019 olarak Anthem’in çıkış tarihini doğruladı, bu yüzden demodan sonra oyunun tamamını beklemek çok uzun sürmeyecek.