Yeni Anthem Güncellemesi Bağlanma Sorunlarını Çözüyor

Yeni Anthem Güncellemesi Bağlanma Sorunlarını Çözüyor

Anthem Güncellemesi

Anthem Güncellemesi

BioWare, çok oyunculu odaklı RPG oyunu Anthem için yeni bir güncelleme yayınladı. Güncelleme, takım arkadaşlarına yetişmek için harcanan zamanı artırarak başkalarıyla oynadığınızda ortaya çıkan sorunları ele almaktadır.

Bağlanma sistemi sizi takımınızdan çok uzağa götürmekten alıkoyuyor ve eldeki seçili görevi tamamlamaya odaklanıyor. Takım arkadaşlarına ayak uyduramazsan, görev alanına geri dönmediğin sürece müttefiklerine ışınlanacağını bildiren bir mesaj açılacak. Anthem başladıktan sonra, oyuncular sistemin yeterince hoşgörülü olmadığından ve bir yükleme ekranına maruz kalmadan önce kimsenin takım arkadaşlarına yetişmesi için yeterli zaman sağlanmadığından şikayet ettiler. Bu ayrıca zaman zaman oyun içi önemli diyaloğu veya kesik sahneleri kaybetmelerine neden oldu.

Yeni güncelleme ayrıca Strongholds’taki değişiklikleri de uygular. Tyrant Mine Stronghold’daki Swarm Tyrant karşılaşmasında, siz ve takımınız artık ana menüye çıkıp oturuma katılarak savaşı sıfırlayamazsınız. Ayrıca, Strongholds’da yağmalanmış olan sandıkları yeniden açmanız artık mümkün olmayacak. Güncellemeyle ilgili tam yama notları için, BioWare’in Reddit’teki yayınına buradan göz atabilirsiniz.

BioWare, ya bu gece ya da yarın başlaması planlanan Anthem için planlanan başka bir güncellemeye de sahip. Bir sonraki güncelleme Anthem’deki yağmaları etkileyecek. Spesifik olarak, nadir ve yaygın silahlar ve yetenekler artık seviye 30 drop masasında görünmüyor. Masterwork ürünler ve közler için işçilik gereksinimleri azaldı. Tüm masterwork’teki yazıtlar, artık sadece güçlendirdiği silah veya yetenek için geçerli olacak. Bu güncelleme yalnızca bulduğunuz veya ürettiğiniz yeni ürünler için geçerli olacaktır, bu nedenle önceden topladığınız tüm silahlar ve yetenekler etkilenmeyecektir.