Yeni Assassin’s Creed Odyssey Güncellemesi Canavarları, Araştırmaları ve Daha Fazlasını Ekliyor

Yeni Assassin’s Creed Odyssey Güncellemesi Canavarları, Araştırmaları ve Daha Fazlasını Ekliyor

Assassin’s Creed Odyssey Güncellemesi

Assassin's Creed Odyssey Güncellemesi

Kasım, Antik Yunanistan‘da yoğun bir ay olmaya hazırlanıyor. Assassin’s Creed Odyssey, ay boyunca yeni arayışlardan kozmetik giyim seçeneklerine kadar birçok yeni çeşitleme gerçekleştiriyor. Bütün bu yeni şeyler aynı zamanda seviye sınırı 20’ye yükseltiliyor demektir.

En azından moda bilincine sahip bir paralı asker olmanızın en önemli özelliği, kuşkusuz, Kassandra ve Alexios‘ların en etkileyici hallerinde, istatistiklerin ne olduğuna bakılmaksızın etrafta dolaşmasına izin veren görsel katmandır. Eğer o tatlı Spartan kask 10 seviyesinin altındaysa, seviyen için daha uygun bir şey giyebilirsin.

Eğer araştırma görevlerine meraklıysanız, The Lost Tales of Greece sokağınızda olabilir. The Show Must Go On ile başlayan bir dizi macera. Battle of Thermopylae‘nin, özellikle de 300 Spartalı‘nın son durağı olan, tam olarak doğru olmayan bir betimlemesini gerçekleştiren bir oyuncu olarak yan göreve sahip olmanızı sağlar.

Yeni görev serisine, karada ve denizde savaşmak için epik paralı askerler, meyilli yeni bir efsanevi canavar ve Odysseus etrafında temalı iki yeni öğe kümesi eşlik ediyor. Oldukça fazla ve daha önemlisi, hepsi bedava.